Arama sonuçları: *

1. YusufShn01

Buharkeyf02.com güvenilir mi?

Uzun süredir bölgemde elektronik sigara arıyorum fakat satan bir kişi bile bulamadım. Başlıkta belirttiğim site güvenilir mi bilen varmı? buherkeyf.com güvenilir demişler ama şuan kapalı ve buharkeyf02.com aktif. İki sitenin de kurucusu aynı mı bilemedim. Aydınlatır mısınız
  2. YusufShn01

Ekran Kartı Piyasasının Durumu

Son günlerde hepimiz görüyoruz ki orta ve yüksek performanslı bazı ekran kartlarının sıfır fiyatları kabul edilebilir olmasa bile en azından dudak uçuklatmayacak fiyatlara düşmüş durumda. Örnek olarak Abdullah abi 4070 ti serisi için bir girişimde bulundu, bir süreliğine de olsa fiyatları düştü...
  3. YusufShn01

Sinerji bilgisayara güvenmeli miyim?

Merhabalar. Birkaç gündür güç kaynağı araştırması yapıyorum ve en son olarak nzxt markasının c650 modeline karar verdim. Ürün hepsiburada gibi platformlarda 1900tl iken sinerji sitesinde 1584 liraya geliyor kargo dahil olarak. Fakat kafam çok karışık güvenmek istiyorum fakat bir yandan da...
  4. YusufShn01

Sarı Site Yeni Satış Yöntemi

Fön makinesi ilana koydum. Bir kişi yazdı almak için. Sahibinden teslimat isimli bir sistemden bahsetti fakat anlamadım. İnternetten araştırdığımda ise bir şey bulamadım. Mail adresimi istedi benden, onay kodu göndereceğim dedi ben de şüphelendim, şu an müsait değilim müsait olunca döneceğim...
  5. YusufShn01

Kargo firması sorunu

N11 üzerinden bir ürün sipariş ettim. Ürünün kargo firmasının şubesine gelmesini istiyordum. Ürünün sayfasında sürat kargo kullanıldığı yazıyordu. Bende adres başlığına SÜRAT KARGO ve yaşadığım ilçenin adını yazdım. Kargom cuma günü kargoya verildi ve bir de ne göreyim? PTT kargo kullanıyormuş...
Geri