Arama sonuçları: *

1. ouzz

Yardım Numaramla Mediamarkt'tan sipariş verilmiş

Yılbaşı gecesi Mediamarkt'tan sms geldi siparişiniz alınmıştır şu linkten takip edebilirsiniz diye. Ben de scam olabilir diye umursamadım. Bugün kolaygelsin kargodan sms geldi takip linki attılar. Mediamarkt canlı desteğe sipariş numarasını sorduğumda cidden Airpods 4 satın alınmış. Sipariş...
  2. ouzz

Kelebek bıçak önerisi

Beyler kelebek bıçak alcam ama n11 Trendyol gibi sitelerde satılmıyor. Instagram sayfalarından sipariş etmeyi düşünüyorum. Var mı bildiğiniz güvenilir bir yer?
  3. ouzz

Trendyol hesabımı birine versem sorun olur mu?

Selam arkadaşlar. Birisi bi grupta alışveriş yapılmış Trendyol hesabı verene 200 tl bakiye atacağını söyledi. Güvenmiyorum tabii ki ama merak ettim alışveriş yapılmış Trendyol hesabı ne işine yarayacak bunun? İçindeki tüm bilgilerini, adresini, telefonunu, kart bilgilerini de silip verir misin diyor.
  4. ouzz

250 TL ile ne alabilirim?

Selamlar öncelikle. Cebimde 250 tl para var bununla ne alabilirim bilgisayarım için? Kulaklık, klavye, mouse, rgb led şerit, işlemci soğutucu ama rgb, aksesuar, donanım vs. önerileriniz var mıdır? Hayırlı Ramazanlar dilerim agalar.
Geri