Arama sonuçları: *

1. climaxbae

1 ay önce aldigim sisteme 2000₺ zam gelmesi

İmzamdaki sistemi 1 ay önce 5375₺ye aldim ssd harici olarak amazondan 408₺ye alindi bugun ise ayni sistem ssd haric 6.982₺ ayni ssdyi alirsak ki o da 458₺ olmus totalde 7440₺ oluyor sonuc olarak 7440-5375=2065 21 ocakta alinan bu sistem 23 subatta tam 2065₺ zam yemiş gercekten cok komik
  2. climaxbae

Farkli ram yollamislar??!!

Arkadaslar selam gamegarajdan toplama pc satin almistim siparişte gozuktugu gibi 3000mhz cl15 ram siparis etmistim setup o sekildeydi yani ama 3200mhz cl16 ram yollamislar bi fark olur mu sizce ayriyetten kutusuz yazmislar parantez icinde ben nerden bilicem ikinci el olmadigini ne demek kutusuz...
  3. climaxbae

kulaklık satıcam da ürünün seri nosunu alıcıyla paylaşsam ve kargolarken faturayı da versem sıkıntı olur mu

beyler kulaklık satıcam da ürünün seri nosunu alıcıyla paylaşsam ve kargolarken faturayı da versem sıkıntı olur mu
  4. climaxbae

Airpods 2.nesilimi internetten satıcağım ama

arkadaşlar Airpods 2.nesilimi internetten satıcağım ama yüzyüze yada güvenilir bisistem olmadan satmam açıkcası kimseye de ürünü yollayıp parasını beklemem internetten güvenilir bi şekilde satabiliceğim bir sistem var mı?
  5. climaxbae

HP DeskJet 2060 fiyati?

arkadaslar kullanmadigim bi hp deskjet 2060 yazicim var 400₺ye koydum letgoya bunun ederi ne kadardir kartusu yok fotokopi çekebiliyor
  6. climaxbae

fiyatlar zamlanır mı ?

arkadaşlar sistem alıcam topladım ama şuan abdullahın yayınlıcağı sistemi bekliyorum daha indirimli olur diye ama videoyu yayınlıcağı süre zarfında mecvut süre zarfında topladığım pcye zam gelmesinden korkuyorum sizce işimi garantiye alıp kendi topladığımı mı almalıyım yoksa abdullahı mı...
Geri