Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Akıllı bileklik/saat önerisi.

Arkadaşlar merhaba biek çevreesi 14 cm bir kız için maks 3 bin liraya kadar akıllı bileklik veya saat önerileriniz nelerdir. Bileğined kaba durmasını isteimiyorum. Kibar duracak bir şeyler lazım. özellik olarak da nabız kalori gps önemli yani bildirimleri saatten görüp aramaları cevaplamak vs...
  2. D

Yardım Spor ve gündelik yaşam için Uzun kulplu spor canta onerısı

İçine 3 defter 1 kalem kutu havlu belkı ayakkabı ve bazı durumlarda mont koyabileceğim kulpunun özellıkle uzun olması onemlı. Bu kriterlerde spor cantası onerbılır mısınız Kriterleri karsıladıgı surece bütçe kısıtım pek yok.
  3. D

Sistemi mi kaça satabilirim ve ne alabilirim

Ryzen 5 3600 Hellhound RX6600Xt Gigabyte B450m H Dark Guardian Mini High Power 700w 80+ ID-COOLING 224XT Apacer Panther 8x2 3000mhz bu sistemi kaça satabilirim ( ssd ve ekipmanları satmak istemiyorum ) satsam bunun yerine ne alabilirim mantıklı olur mu
  4. D

Yardım Erkek tüm vücut için tıraş makinesi

Saç sakal ve vücut için ( alt vücut) tıraş makinesi arıyorum önerilerinizi bekliyorum. 600 liraya kadar mümkünse.
  5. D

Yardım ANKARA içi mağaza onerisi

Mont özellikle kanguru cepli mont bakıyorum ama iyi olduğu sürece fark etmez , eşofman sweat alabileceğim güzel mağazalar söyleyebilir misiniz ? Ankara da yeniyim o nedenle bilmiyorum. Çeşitli şeyler hoşuma gidebilir
  6. D

Kaliteli kanguru cepli mont

Kaliteli ve Ankara'da kışın sıkıntı çıkarmayacak kanguru cepli mont arıyorum. Bütçe 1K biraz değikenlik gösterebilir
  7. D

Lebron 19 vs jordan why not 5

Hazır indirimdeyken hangisi alınmalı sizce?
  8. D

Uyguna kitap alma + bu site güvenilir mi

Merhaba , uygun şekilde okumak için nereden kitap alabilirim...
  9. D

1.000 tl ile konsol alınır mı ?

Soru yukarıda 2. el falan 1k bütçe ile konsol almak mantıklı mı ?
  10. D

Steamden uyguna oyun atanlar

Merhaba arada denk geliyordum da , steamde ki bakıyesını gerçek bakiyeye çevirmek isteyenler su kadar (%) ucuza size hediye atıyorum diyorlardı. Güvenilir ve referanslı öneri yapabilir misiniz ? Eğer yasaksa en azından bu tipleri nereden bulabilirim ?
  11. D

Garaj online ve gamegaraj aynı satıcı mi

Hepsiburadada GarajOnline ve GarajOnline elektronik var n11 de. Game Garaj ile aynı kişiler mı bunlar?
  12. D

Yardım 8300 TL ile en iyi alışveriş pc

Sistem R5 3600 stok soğutucu B450mH Matx anakart Dark guardian mini kasa Apacer panther Gold 3000mhz 2x8 16gb ram Rx5700 ( vardı 8100 liraya satıldı.) 480gb gx1 SSD Aoc24g2u 144hz 1 ms 24 inç monitör. ------ Öncelikle ekran kartı olarak 3060 alacağım , gaming gecesinde denk gelirse 7000-7500...
  13. D

Dfs bilgisayar ve 3060

https://www.dfsbilgisayar.com/asus-strix-rtx3060-o12g-v2-gaming-12gb-192bit-lhr Diye güvenli mi bu model alınır mı ? Çok kararsız kaldım sanki güvenilir değil gibi.
  14. D

Rx5700 satışı piyasa ?

Öncelikle yasaksa söyleyin hemen kapatayım. En hızlı ekran kartını hangi sitelerde satmam mantıklı olur ? Rx5700 Evoke'üm kaça satılmalï veya kaça satılır sizce? 1 senelik daha garantili tertemizdir , mining cart curt görmedi hiç. Fiyat tahminlerinizi söyler misiniz, bir de bu forum da satış...
  15. D

Gelbura güvenilir mi?

Selam , 224xt idcooler soğutma alacağım en uygun https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-black-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu Da var. Site güvenilir mi , birkaç yere baktım ama yarı yarıya tüm yorumlar.
Geri