Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Yardım TV Stick ya da TV Box Hangisi Tercih Edilmeli?

Merhaba, Televizyonuma TV box ya da stick istiyorum; Mi Stick 1080P 1300₺ Mi Stick 4K 1800₺ Mi Box S 4K 1800₺ Next Stick 4K 1500₺ bandında bulunabiliyor. Next' i çok öven var, kararsız kaldım. Max 2000₺ bütçe ile önerdiğiniz stick var mı?
  2. smithblacksmith

Dyson mı yoksa başka marka mı?

Arkadaşlar merhaba, Allahın izniyle yengenize evlilik teklifi ettim. Artık ufaktan ev eşyası dizme vakti, süpürge olarak ne önerirsiniz? 15.000₺ bütçe
  3. smithblacksmith

500 TL Amazon Kuponum Var

Merhabalar, 500₺ kupon var ama sadece Amazon satıcısında geçerli. Önerdiğiniz herhangi bir alet edevat vs var mı?
  4. smithblacksmith

Yardım Polarize Güneş Gözlüğü Önerisi

Merhaba, Arkadaşlar yüzüm ufak, diğer insanlara normal olan gözlükler bana yakışmıyor. Bir de burnum büyük bu yüzden de gözlükler yakışmıyor. Bana hangi gözlük yakışır?
  5. smithblacksmith

AMAZON TR Uygulaması Uyarı Verdi

Merhaba, Amazon TR uygulamasından tişört alacağım, 80₺ + 22₺ gümrük vergisi yazıyor, ödemeye geçince T.C. filan istiyor. Bir sorun olur mu? 100₺ mı öderim?
  6. smithblacksmith

İndirimleri Nereden Takip Ediyorsunuz?

Merhaba, Kıyafet, kupon, gezi, oyun gibi indirim haberlerini hangi site ya da sayfalardan alıyorsunuz? Benim kullandığım aşağıdakiler fakat bildiğiniz başka site veya sayfa varsa lütfen söyleyiniz. Oyun için; Free PC Games Kupon, Hediye çekleri; Kuponla Genel Alışveriş...
  7. smithblacksmith

Yardım Hepsiburada Premium İptal Edilmiyor

Merhaba, Hepsiburada Premium aldım fakat iptal edilmiyor. Çok önemli değil ama iptal edilmemesi saçma, ayrıca premium yaptığım banka hesabımın içinde para yok bir dahaki ay para atmazsam üyeliğim otomatik olarak iptal edilir mi? "üyeliğini iptal etmek için web site..." yazıyor fakat bu ss web...
  8. smithblacksmith

Yardım Sürekli İndirim Kazanılabilir Mi?

Merhaba, Bazı insanlar sürekli Trendyol, Getir, Yemeksepeti gibi uygulamalardan indirim kazanıyor ama bana hiç gelmiyor. Sürekli indirim kazanılabilir mi?
  9. smithblacksmith

Yardım Kargo Takip Uygulaması Önerisi

Merhaba, Yurtiçi ve Yurtdışı bütün kargoları tek bir uygulama ile takip etmek istiyorum. 17Track kullanıyordum fakat güncellemiyor. Bana bu tarz öneri yapar mısınız?
  10. smithblacksmith

Yardım Kargoyu Evimden Nasıl Aldırabilirim?

Merhaba, Gardrops üzerinden blender sattım, kargo kodu aldım fakat kargo firmaları "kargo kodu" ile alım yapmıyormuş. Nasıl adresimden kargo aldırabilirim? Hava durumu nedeniyle şubeye gidemiyorum.
  11. smithblacksmith

Trendyol- Dolap Uygulamasının Komisyonu

Merhaba, Arkadaşlar dolap uygulaması üzerinden alışveriş yaparken bişey fark ettim. 200₺ satışa koyduğum mont %13 komisyonlar 174₺ oluyor kargo da benden olsa neredeyse 50₺ kaybım oluyor. Ben de alacak kişiye yorum üzerinden "gardrops" uygulamasına yönlendireyim dedim. Orada kargo ve...
  12. smithblacksmith

🔥İndirim Bauhaus Einhell Darbeli Akülü Matkap

Merhaba, Arkadaşlar Einhell Te Cd 18/48 modeli normalde aküsüz 600- 700₺ Akü ve şarj aleti ile beraber 1000₺ civarı oluyor. 550₺ hepsi içinde, ürün linki...
  13. smithblacksmith

3,318,27₺ olan Şarjlı Matkap 379₺ + 29₺

Merhaba, Facebook üzerinde gezinirken karşıma DeWalt DCD796P2-QW modelinde matkap çıktı. Ben de 1 aydır sayfayı inceliyordum, ürün büyük ihtimalle çakma ama satarken "orjinal, kapıda kontrollü" şekilde satıyorlar. Şansımı denemek istedim, yarın ya da öbür gün gelir kontrol ederim. ( orjinal...
  14. smithblacksmith

Yardım Numarasız Sahibinden Hesabı Açılır Mı?

Merhaba, Sahibinden üyeliğim saçma bir şekilde 2 hesapta aynı numara kullanıyorum diye bloke edildi, numaram da aynı şekilde. Numaram olmadan kullanamaz mıyım? İlan verip mesaj atabilsem yeterli.
  15. smithblacksmith

Yardım Logitech G27'ye karşılık iPhone 7 32 GB mantıklı bir takas mı?

Merhaba, Elimde Logitech G27 direksiyon seti var ve satılığa koydum. iPhone 7 32 GB garantili bir ürünle takas istediler ürün sorunsuzmuş. Sizce mantıklı mı takas?
  16. smithblacksmith

Yardım Bana 35 Mbps WiFi destekli Modem Önerir Misiniz?

Merhaba, 35 Mbps Vodafone Fiber kullanıyorum, kablolu bağlantıda tüm hızını veriyor ama Wi- Fi olunca dipten bile bazen koptuğu oluyor, hız yavaşlaması oluyor. Bu yüzden uygun fiyatlı modem bakıyorum. Bütçe 200₺
  17. smithblacksmith

İnstagram Butik Önerileriniz Var Mı?

Merhaba, Uygun fiyata tişört, ayakkabı alabileceğim instagram hesabı var mıdır? Bazıları ithal diyerek Merter' deb toptan alıp ucuza satıyor, tam olarak bu tip öneriler bekliyorum 😄
  18. smithblacksmith

Yardım Ucuz Ürünleri Nerelerden Buluyorsunuz?

Merhaba, Ben orjinal ürünleri ucuza almak istiyorum ya da orjinali kadar kaliteli olması yeterli. Baktığım zaman her şey çok pahalı... New balance ML 574 ayakkabı 600₺ olmuş mesela bunun ucuzunu nereden bulurum?
  19. smithblacksmith

Yardım Sahibinden.com Rezaletine Bakın

Merhaba, Yıllardır Sahibinden sitesini 2. El ürünleri takip etmek amacıyla kullanıyorum. Önceki hesabımı abimle ortak kullandığımız için numaramla başka bir hesap açtım. Fakat yeni açtığım hesabı kapattılar, numaramı da geçersiz yaptılar 3 yıl. Ben 3 yıl bu siteyi kullanamayacak mıyım...
  20. smithblacksmith

Yardım En işlevsel oyuncu koltuğu önerileri

Merhaba, Arkadaşım oyun koltuğu arıyor. PC başından neredeyse hiç kalkmayan biri için ne önerirsiniz? Terletmesin, dereceli yatırılabilir olsun, ergonomik olsun vs... Linkleri bekliyorum
Geri