Arama sonuçları: *

1. B

İtopya Sitesinde Sorun

Merhaba itopyadan G2 1TB ssd alacaktım bu iyzico indirimleriyle beraber ancak ödeme adamına geldiğimde iyzico ile öde seçeneğine tıklayamıyorum ayırca adres vs. de ekleyemiyorum. Site de mi bir sorun var yoksa ben de mi bir sorun var acaba yardımcı olur musunuz?
  2. B

İyzico ile öde seçeneği olan VP Satan Site

Hesap oluştururken kurumsalı seçmişim sanal kart oluşturamıyorum iyzico ile öde seçeneği olan vp satan bir site biliyor musunuz?
  3. B

Hepsiburada Faturada TC numarası yok

Merhaba arkadaşlar 18 Kasım tarihinde öğrenci vergi indiriminden yararlanmak için tablet satın aldım hepsiburada üzerinden ama fatura da TC kimlik numarası yok. 1.5 aydır oyalanıyorum sürekli faturam düzeltilmiyor. Hepsiburada üzerinden öğrenci vergi indirimli ürün satın alıp faturasında TC olan...
  4. B

Amazon üzerinden siparişim hakkında

Merhaba arkadaşlar amazon üzeriden jetklik adlı satıcıdan steelseries nova 7 kulaklığı satın aldım ancak gönderimi amazon lojistik yapıyor dediler. Neyse bu sabah kargoya verildi diye mail geldi ama fatura numarası vermişler ve sorguladığımda böyle bir gönderi yok diyor. Amazon ile iletişime...
  5. B

Ambilight led şerit önerisi TR'de

Merhaba monitörün arkasına ambilight led şerit almak istiyorum TR'de var mıdır acaba ?
  6. B

Aliexpress kargom teslim edildi ve onay süresi doldu gözüküyor ama teslim edilmedi

Merhaba aliexpressden 2 hafta önce g402 mouse için alt skatez siparişi verdim ve 6 ocak da postanede gözüküyor ve bana mail geldi şimdi onay süresi doldu diye. PTT'yi arıyıp sormam mı gerekiyor nasıl oluyor bilen biri yardım edebilir mi ? Kırklareli merkeze gelecek kargo.
  7. B

Türkcell online alışveriş

Merhaba ben türkcell online alışveriş ile faturaya ek olarak ürün almak istiyorum ama giriş yaptığımda faturaya ek gözükmüyor ama kredi limitim olarak da 8000 TL var gözüküyor. Bilgisi olan biri var mı acaba ?
  8. B

Oyuncu market güvenilir mi ?

Merhaba arkadaşlar oyuncu marketten biriyle anlaştım ve rampage kb-r81 klavyeyi 200 TL'ye alacağım site güvenilir mi emin olmak için yazıyorum da.
  9. B

Trendyol'dan 5050 3 çipli rgb led

Arkadaşlar trendyol da 100 e 40 TL indirim kuponum var da 5050 3 çipli rgb led alacağım ama bir türlü bulamadım yani yazıyorum ama 3 çipli değil falan anlayamadım tam. Bilen biri yardımcı olabilir mi ?
  10. B

250 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar Corsair hs35 kulaklığını beğendim 289 tl normalde indirim var 40 tl 249 a düşüyor. Sıcak geldi 250 tl kartta para var daha iyi dediğiniz kulaklık varsa öneri bekliyorum trendyol üzerinden alınacak.
  11. B

UPS KARGO Çalışma Günleri

Merhaba ups kargo 25 mayıs da çalışıyor mu acaba her yere baktım bir cevap bulamadım bir türlü biri diyor hayır bir site diyor evet. Yardımcı olacak var mı acaba ?
  12. B

Aras kargo

Merhabalar bir sorum olacak aslında hepsiburadadan kasa aldım ve bugün 2 gibi kargoya verildi ancak aras kargoya girip takip no ile sorguladığım da gönderi tarihini 04.05.2020 olarak gösteriyor ve kargo hala hb depo şubesinde gösteriyor.
  13. B

Hepsiburada kargo

Merhaba Asus z390-a anakartini satın aldım cumartesi günü ve en geç Çarşamba yani bugün kargoya verilir deniyordu ancak ürün daha hazırlanıyor aşamasına bile geçmedi eğer bugün kargoya verilmezse Perşembe falan verilemez dimi yasak olduğu için
  14. B

İstanbul Bilişim

Merhabalar bildiğiniz üzere bir çok yerde istanbul bilişimin ürünleri yollamadığını iadeleri yapmadığı gibi bir çok sorun vardı. Ancak Hakkı Alkan youtube kanalında İstanbul bilişimin ceosuyla görüşüyor. Sizce dedikleri ne kadar doğrudur yani bundan sonra öyle bir şey yaşanmayacak falan demesi...
Geri