Arama sonuçları: *

1. Turabi

Zaranın bu parüfümü alınır mı sizce değer mi parasına

Bi arkadaşım önermişti de kokusu baya güzelmiş söylediğine göre sizce alınır mı? https://www.trendyol.com/zara/w-end-till-8-00-pm-w-end-till-3-00-am-edt-100-ml-100-ml-erkek-parfum-p-303891947
  2. Turabi

N11 satıcısı bozuk ürünü iade kabul etmiyor.

Merhabalar elime gelen lenovo loq cihazını 2 gün kurmaya ve adam etmeye çalıştıktan sonra olmayacağını anlayıp iadeye gônderdim lakin bozuk olduğunu bilmiyordum sonrasında teknik servis ile konuştuğumda ürünün hatalı ve bozuk olduğunu söylediler bende iadeyi normal bir şekilde gönderdim ve bunu...
  3. Turabi

Robitshop güvenilir midir?

https://www.robitshop.com/urun/arduino-uno-r3-ultimate-baslangic-seti-kutulu-190-parca-395-adet-set Bu ardunio setini alacağım fakat siteyi ilk defa gördüm güvenilir mi sizce?
  4. Turabi

A101 e gelecek bu cihaz alınır mı?

Sanirsam bunlar varmış alınır mı?
  5. Turabi

Trendyol ihtiyaç kredisi hakkında sorularım var.

Dostlar trendyol alışveriş kredisi veriyor bende laptop almak için kullanacağım şimdi sorum şu krediye başvur diyince direkt onaylanırsa krediyi almış mı oluyoruz yani başvurduğum anda geri dönüşü olmuyor mu bilginiz varsa söyleyebilir misiniz.
  6. Turabi

Trendyoldaki alışveriş kredisini kullanmak mantıklı mı?

Bankalara alışveriş kredisi veriyor mesela 30k olan laptop 40k oluyor sizce böyle laptop almak mantıklı mı?
  7. Turabi

Hepsiburada nisana kadar öde nedir?

Laptoplara bakıyordum nisana kadar öde yazıyor yanında ne bu tam olarak açıklayabilecek var mı?
  8. Turabi

Max 400Tl gümüş renk saat önerir misiniz?

Gümüş renk analog bir saat arıyorum önerir misiniz?
  9. Turabi

Dambıl önerisi yapar mısınız?

300 tl bütçem var dambıl seti almak istiyorum ne önerirsiniz
  10. Turabi

🔥İndirim Lenovo ideapad gaming 3 13.500 TL

Çökün https://app.hps.im/d7ct/1f5d2e3
  11. Turabi

Bayramda indirim yapacak bi site falan var mi

Belki paylasilmistir gormemisimdir diye konu actim bi bilginiz var mi bayrama da az kaldi
  12. Turabi

Dolapta paparayı kaydedebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar dolapta satış yaparken papara kartımı kaydedebilir miyim acaba?
  13. Turabi

Dolapla ilgili sorum var

Arkadaşlar merhaba dolaba bir ürün ekledim ama nasıl kargolama yapıcam parayı nasıl alıcam hiçbir fikrim yok bilen varsa anlatabilir mi?
  14. Turabi

Sizce karneye özel indirimler olur mu

Sizce indirim olur mu hatta indirim demeyeyim de sağlam bir indirim olur mu?
  15. Turabi

Geçen sene efsane cumada alışveriş yapan oldu mu

Laptop fiyatları vs nasıldı ben takip etmiyordum o zamanlar alan oldu mu aldınız mı?
  16. Turabi

25 kasımda nasıl bir indirim bekliyorsunuz?

Sizce büyük bir indirim olur mu geçen sene baya iyiymiş galiba.
  17. Turabi

Mutfak terazisi önerir misiniz

Mütçe max 60 olur daha fazlasını veremem bu fiyatta var mı f/p bir ürün.
Top Bottom