Arama sonuçları: *

1. Ephemerality

Öneri Hepsiburada’dan Iphone 17 Pro Alınır Mı ?

Apple’ın kendi sitesinden baktım teslimat süresini 3-4 hafta gösteriyor. Hepsiburada’da ise yarın teslimat gözüküyor ve satıcı da kendisi yani Hepsiburada. Daha önce samsung telefon almıştım bir sıkıntı çıkmamıştı ama şimdi bilemedim sizlere danışmak istedim. Sizce apple’ın kendi sitesinden mi...
  2. Ephemerality

Yardım Apple Ödeme Yöntemi Başarısız Hatası

Apple'ın kendi internet sitesi üzerinden ipad air ve aksesuarlarını almaya çalışıyorum, fakat ödeme kısmına geldiğim zaman ödeme yöntemi başarısız hatası alıyorum. Kredi kartı ile işlem yapıyorum ve kartımın limitide fazlasıyla yeterli bunlarla beraber internet alışverişlerine açık ve internet...
  3. Ephemerality

Öneri Hangi Marka Protein Tozu ve Kreatin Almalıyım ?

Arkadaşlar selam ben çok hakim olmadığım için sizlere sormak istedim bahsettiğim ürünleri hangi marka ve aroma tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz ?
  4. Ephemerality

LETGO'DA LAPTOP SATTIĞIM ADAM İADE İSTİYOR NE YAPMALIYIM?

Dün Letgo üzerinden 2014 yılından kalma laptopumu sattım. Laptopu upgrade etmiştim RAM'ını 8gb a yükseltip ssd ve harddisk takmıştım fakat bu upgradeleri 1 hafta önce yapıp bilgisayarı 1 hafta boyunca vizelerime çalışırken kullandım. Adama laptopu satarken de yeni aldığım ürünlerin kutularını ve...
Geri