Arama sonuçları: *

1. S

Nike ayakkabı orijinal mi

Hepsiburadadan bir ayakkabı aldım ancak orijinal mi değil mi bilmiyorum nereden sorgulama yapabilirim. (Aldığım satıcıda ürün bitmiş sanırım onun linkini atamıyorum.) Orijinal olup olmadığına nasıl bakabilirim. Aldığım satıcı: https://www.hepsiburada.com/magaza/proshoparena Aldığım ayakkabı...
  2. S

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Merhaba, yakın diyebiliceğim bir kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alıcağım. Müzikli kar küreleri almayı düşünüyorum ancak müziklerini dinleyebiliceğim bir yer var mı veya sizlerin alıpta müziği hoşuna giden var mı sormak istedim.
  3. S

300TL'ye kadar deri ceket önerisi

Sonbahar da giymek için 300tl'ye kadar deri ceket arıyorum. Mümkünse sizin de kullandığınız varsa fiyatına göre iyi deri ceket önerisi istiyorum. Rengi siyah olsun yeterli model vb. çok fark etmez.
  4. S

GetirYemek sipariş verdim para çekildi ama sipariş gözükmüyor

Merhaba yaklaşık 1-1.30 saat önce getir yemek üzerinden komageneden sipariş verdim, ücreti kesildi ancak sipariş gözükmüyor ve daha gelmedi. Ne yapabilriim.
  5. S

Trendyol Sepette ödediğimden ekstra kargo çıkar mı

Merhaba,Trendyoldan 4 adet 50tl'nin altında ürün aldım ancak toplam 60 lira ödedim.Ürünler 25tl 11tl 8tl 7tl'lik ürünlerdi.bunlara ek 13tl bi kargo ücreti ödedim.Kapıya gelince her hangi bir ücret istenirmi ek olarak.
  6. S

Tosla veya papara uygulamasından netflix alma

Merhaba şuan netflix hesabı alma kararı aldım tosla veya papara da yarı fiyatını geri veriyormuş ancak kartım yok mobil uygulamasından alabilir miyim veya sanal kart açıp alabilir miyim. Güvenli bir farklı site varsa oradan da alabilirim çalıntı olmaması gerek ama
  7. S

İnternetten satış yapmak

Merhaba,internetten satış yapmayı düşünüyoruz kuzenimle ama vergi levhamız şuan da yok.Satışlarımız düşündüğümüz gibi olursa veya açmak zorunda kalırsak alıcağız. Öncelikle vergi levhasız satış yapabiliceğim bir yer var mı(letgo dolap sahibinden vb hariç) Ürün satışını dropshiping mantığıyla...
  8. S

ürün İade ederken istenilen kargonun her hangi bir şubesine gidebilir miyiz

Merhaba çiceksepetinden bir ürün aldım ama yanlış ürün geldi iade etmek istediğimi söyledim bana yurt içi kargoya gidip verdikleri kod ile iade edebileceğimi söylediler.ben istediğim şubeye verebilir miyim iadeyi
  9. S

İncehesap Garanti Süreci

Merhaba,2 gün önce bilgisayar da bir sıkıntı yaşamıştım clock_watchdog_timeout ve kernel_security hatası alıyordum (mavi ekran).Sürekli bilgisayar kapanıp duruyordu bios güncelledim ancak düzelmedi bilgisayarı sıfırlayıp tekrar windows kurdum yine olmadı aynı hatayı verdi bilgisayar çok fazla...
  10. S

Moleculepc güvenilir mi

Merhaba molecule pc güvenilir mi alışveriş yapmayı düşünüyorum bir sıkıntısı varmı
  11. S

Enkriter. Com güvenilir mi

Merhaba enkritik. Com dan 3000tl civarında alışveriş yapıcağım güvenilir bir yer mi daha önce yapan oldu veya bilgisi olan şimdiden teşekkür ederim
  12. S

Letgo Uygulamasındaki Ucuz Fiyatlar Güvenilir midir?

Merhaba,letgo da çok ucuz fiyatlara direksiyon setleri ekran kartları laptop vb tarzı şeyler satılıyor ürünler yurt dışından alınmış havale sonrası kargo ile gönderiyorlar bunlar güvenilir mi Örnek olarak MSI gaming laptop yazarak çıkan sonucu bulabilirsiniz 15.6 fhd anti-glare İPS PANEL...
Geri