Arama sonuçları: *

1. Foxt

Sistemimi satmak istiyorum

Dostlar sistemim altta gözüktüğü şekilde nasıl bir fiyat biçilebilir?
  2. Foxt

GlobalSatış "DOLANDIRICILIK"

2-3 gün önce tarafıma globalsatış adı altında böyle bir sms geldi, e-devlet üzerinden herhangi bir dava yada icra takibi gözükmediğini fark edip şikayet var da araştırdıktan sonra arkadaşların dolandırıcı olduğunu fark ettim. eğer böyle bir sms aldıysanız dikkate almayınız. (1.5 yıl önce...
  3. Foxt

Nike reax 8 Tr mesh alınır mı?

Dostlar ayakkabı bu alınır mı değer mi sizce? ( indirimli olarak 460 liraya buldum.)
  4. Foxt

Toptan olarak tişört yaptırabilir miyim?

Tişörtleri kendi markam ile etiketli bir şekilde ürettirmek istiyorum, yardımcı olabilecek birisi var mı?
  5. Foxt

Trendyolda satış yapabilir miyim?

Dostlar merhabalar, kurmayı planladığım iş Tişört,Kupa,Bardak üzerine baskı yaparak satmak. Herhangi bir iş yada satış tecrübem bulunmamakta, Sizce bu işi başarabilir miyim?
  6. Foxt

Gamegaraj Gerçekten efsanesin!

Hatırlayan vardır dün sipariş vermiştim 1 saat once adamlar kargoya verdi ne bu hız krallar :D tavsiye ederim aşırı hızlılar ve müşteri hizmetleri çok ilgili çalışıyor.
  7. Foxt

Çözüldü✓ Dostlar gamegarajdan satın alım yaptım fakat biraz sorunlu oldu

kartımın internet işlem limitinin az oldugunu bilmemem ile kaynaklı bir kaç kez denedim daha sonra ıp den engelledı satın alımı ıp hatası verıyordu sureklı daha sonra farklı karttan alım yaptım deniz banktan taksıtsiz tek çekim şeklinde aldıgım yer game garaj işleniyor diyor şu anda 4-5 saat...
Top Bottom