Arama sonuçları: *

1. Y

Nays ile amazondan klavye aldim geri odeme vermedi

Nays ile amazondan klavye aldim 1584 tl fakat geri odeme vermedi yanlis bisey mi yaptim iptal edeyim mi? 1703965873 https://amzn.eu/d/0cW8z2E Aldigim ürün bu
  2. Y

Gpay nedir güvenilir mi?

Fifa 24 indirime girdi biliyorsunuz bende alayım dedim sepete ekleyip ödeme ekranından ziraat bankasını sectim bana gpay ile falan diye bişey çıkardı önüme telefoj numarası falan istedi girdik ziraat bankası iban koymuşlardı oraya 325tl havale yaptım ondan sonra siparis olusturdum parayi...
  3. Y

Vok friday 3 ödeme işlemi

Sistemi hızlıca siparis edeyim derken yanlislikla havale secenegini secmişim sorun surda 18 yaşımı doldurmama 4 gün var ve kartımdan havale yapamıyorum 2 iş günü icerisinde ödeme yapmanız gerekmektedir diye mesaj geldi cumartesi iş günü sayılıyor ama Pazar günü sayılıyor mu? Pazartesi işimi...
  4. Y

Yardim edin!!DA G9 Sistemde Yanlış Fiyat Çekti

Abi da g9 sistem siparis ettim bi kac gun once konu actim benden itopya yanlis para cekti 3 sefer iletisim hattina mesaj attim benden yanlis para cektiniz parami odemek istiyorum diye geri donus olmadi sana ozelden yazdım instagramdan gormedin abi burda konu actim itopyayi etiketledim siparisi...
Top Bottom