Merhabalar, asgari ücretle steelseries olması zorunlu klavye kulaklık, samsung veya asus olması zorunlu bir monitör ve işlemci arıyorum (AM4) bu sepet sizce olmuş mu? İşlemci ryzen 5 3500xten geçiyorum vatandan olmasıda zorunlu :(
Merhaba, Sneaks Up'tan yaklaşık 2 ay önce Blazer mid 77 vntg modelini aldim ve yanlardan açıldı. Bu perşembe firmaya teslim edildi. Sizce iade olur mu?
Ben 2 temmuz tarihinde hakii time pro kulaklığını satın aldım ve, kargo 4 gündür kargoda bekliyor kargomun tahmini teslim tarihi yarın olarak gözüküyor fakat transfer merkezine vesaire gitmesi gerekiyordu halen İstanbul'da bekliyorsa yada başka biryerde? Fakat hiçbir hareketlilik yok
Merhaba dostlar öylesine bir bakayım dedim deep play sitesine fakat kapanmış galiba, tamamenmi kapandı yoksa geçiçi bir bakım falanmı?
https://www.deepplaytr.com
Merhaba dostlarım, Huawei band 4 kullanıyorum ve kordonu yıpranmaya başladı demek az kalır parçalanmaya başladı kordonun bir kısmı koptu köprüsü koptu ve daha fazla şeyler başıma geldi fakat mucize herhalde kullanabiliyorum hala nerden bulabilirim bu kordonu şimdiden teşekkürler.
Çok fazla AVM...