Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Yardım Sıfır Kesen Tıraş Makinesi Önerisi

Merhaba arkadaşlar. İşim gereği her gün sakal tıraşı oluyorum. Jiletle olmaktan suratım kösele olacak :) Sıfır kesen tıraş makinesi önerisi istiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olan varsa, marka model ve memnuniyet açısından yardımcı olursa çok sevinirim.
  2. Kerem Hot

Öneri EXVEGA Andromeda Oyuncu Koltuğu Satın Aldım.

Dostlar uzun zamandır oyuncu koltuğu alma niyetindeydim. İndirime girdi girecek, bütçemi ayarladım ettim diyene kadar ve internetten nasıl bir şey gelecek acaba kumaşı güzel mi değil mi kargaşasından kurtulmak için bugün Exvega ve Xdrive'ın Ankara'daki satış mağazalarına gittim. Xdrive elbette...
  3. Kerem Hot

Amazon Hediye Kodu Olan Var mı? Petshop için geçerli?

Başlıkta da belirttiğim gibi amazon'da geçerli petshop veya genel bir kod olan var mı?
  4. Kerem Hot

Yardım Amazon'dan yaptığım alışveriş teslim edildi diyor ancak elime ulaşmadı.

Amazon'dan geçtiğimiz günlerde apple kablo satın almıştım. Siparişi 27 Temmuz'da verdim dün teslim edildi yazıyor amazonda ama ürün elime ulaşmadı. Kargo şirketi MNG kargo. Aradım durumu anlattım ama gönderi takip numarasını istediler. Takip kimliği 2 harf 6 rakamdan oluşan elimde var ama onunla...
Top Bottom