Arama sonuçları: *

1. Arsek

🔥İndirim 3 Aylık Adobe Creative Cloud üyeliği BEDAVA🔥🔥🔥

! ASUS YİNE YAPTI YAPACAĞINI ! Asus tan 3 aylık Adobe Creative Cloud üyeliği " Bedava " Armoury Create uygulamasından Öneçıkan - Ödeme ekranı sekmesinden 3 aylık ücretsiz üyeliğinizi alabilirsiniz. Daha önce üyeliğinizin olması birşeyi etkilemiyor !
  2. Arsek

Yardım Tv icin serit led onerisi

tv nin arkasina philipsin amblight led teknolojisi gibi serit lede ihtiyacim var bilmeyenler icin amblight teknolojisi; ekranda ne renk varsa tv nin arkasindaki isiklarda ayni sekilde yanarak tv yi cok daha buyuk gibi gosteriyor
  3. Arsek

Çözüldü✓ Tv onerebilirmisiniz ?

55 inch ve ustu olacak sekilde, telefon baglantisi ve smart tv ozelligi iyi olan f/p tv onerileninizi bekliyorum
  4. Arsek

Yardım THH başvurusu hakkında

Sefa merve üzerinden birkaçtane ürün almıstım subat ayında ve çok kalitesizdi bende iade ettim onayladılar 3 martta 7 /10 iş günü içerisinde iade edeceklerini söylediler. ama etmediler defalarca mail ile iletişime geçtim artık cevap bile vermiyorlar . Bunun üzerine THH ye şikayet başvurusunda...
  5. Arsek

Yardım Öğrenci Apartı Için Eşyaları Nerden Bulabiliriz (Toplu Alım)

Öğrenciler için yurt gibi bir apartman yapıyoruz. Mersin, adana civarlarında, Yatak+baza+başlık setl şekilnde ve dolap lazım (2 sindende 20 tane) zamanı olan arkadaşlar 2. el sahibinden letgodan fln link atabilirmi. ucuz güzel ürünler arıyoruz 2k ya fln
  6. Arsek

Yardım E - sigaralar hakkinda bilgi verirmisiniz ?

Uzun suredir vazol gibi cihazlar kullanmaktayim tabi bunlar her bitiste uzun bir ara ilr kullandim ve kullandigim zamanlar canim hic sigara cekmiyordu boyle haftada 1 fln ortamda olursa iciyordum. bende vazoldan artik sıkıldim okadar para veriyoruz 1h gitmiyor oyuzden elektronik sigara almaya...
  7. Arsek

Yardım Bu oyunu alacak varmı acaba?

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/dead-island2-epic-games-kodu.13792/ alacak yoksa etkinleştiriyim kendim fiyat tekliflerine açığım
  8. Arsek

Yardım Esyali kiralik eve neler alabiliriz

evde demirbaslar var ( buzdolabi camasir makinasi ocak firin tv kombi) onun disinda ev 2+1 masa gardrop yatak komidin fln var. evde suanda bunlar var catal bicak vs bunun gibi esyalar yok neler alabiliriz, neler almaliyiz akliniza gelen birsey varmi 6 aylik esyali kiralik bir ev alsaniz...
  9. Arsek

Yardım Dolandırıldım sanırım yardım edermisiniz.

sarı siteden 2. el bir telefon aldım satıcıya kac kere orjinalmi değişeni fln varmı diye sordum hepsinde yok dedi hepsinin ss leri mevcut açarken video kaydına almadım ama tamir kontrol erderken var kanıtlıyorum chiazın açılıp hereşyinin değiştirildiğini telfonun vidaları yok arka kapağı...
  10. Arsek

Yardım Erkek bot önerir misiniz?.

1-2 k arası bir bot arıyorum kaliteli olsun askeri tip olsun yeter
  11. Arsek

Yardım Amd rewards oyununu nasıl satabilirim

2. ele konu açmıstım ama sürekli takas teklifi etmişlerdi amd rewards dan DEAD Island 2 kodu var bunu nasıl hızlıca satabilirim
  12. Arsek

Yardım Forma alıcagmda yardım edermisiniz ?

real madridin , arda güler fln veya büyük oyuncuların bir formasını almam lazım ehdiye olarak nerden alabilirim bi çakma bide orjinal olarak atarmısınız https://www.formaevi.net/ispanya bu site nasıl (çocuk bedeni olması lazım )
  13. Arsek

Yardım amazondan ne alabilirim?

80 tl hediye kartı var ama sadece amazon satıcılı ve göndericde geçerliymiş , tam bi saçmalık bencede neyse 300tl ye kadar fln ne alabilirim ki termal macuna ihtiyacım vardı hiç yokmus
  14. Arsek

Yardım Power Bank önerirmsiniz

Bunu almayı düşünüyorum sizce güzelmi en az 33w hızlı şarj desteklemesi lazım bütçe = 700
  15. Arsek

Yardım yeni hazir sistem aldim bir hediyesi varmi

bunu aldim arakdaslar asusun geri odemesi veya bir oyun hediyesi vs vs. varmi
  16. Arsek

Yardım 🆘 Gaming Gen siparisi almadi! 🆘

sepete ekleyip kredi banka kartiyla odeme seceneginden odeme yaptim 3d de onaylandi ama karttan para cekilmedi napmam gerekiyor
  17. Arsek

Yardım PC HOCASI mi yoksa V6 mí

îlk defa sistem topliyacagim yardim ederseniz sevinirim BUTCEMI EN FAZLA 10K YA CIKARABILIRIM -Unreal engine kullanilacak -Uzun bir sure gotumesi lazim sizce v6 yi beklemelimiyim daha iyisi olurmu yoksa pc hocasininkinimi aliyim rx 6600 ile 2090 nin arasinda ne kadar fark var acaba
  18. Arsek

Yardım 400tl lik koton hediye cekini nasil satabilirim

hediye pantalon geldi iade etmek zorunda kaldim para iadesi yapmadilar cek verdiler bunu nasil satabilirim 350tl ye satmati dusunuyorum
  19. Arsek

Yardım kulaklıgı iademi değişimmi alım

arkadaşlar hs50pro kulaklıgını 16/04 tarihinde aldım 400 tl ye ve sağ taraftan ses gelmemeye başladı ki benim suçumdu ama yinede kabul ettiler sizce kulaklıgın değişimini isteyip satmakmı mantıklı yoksa direk uğraşmayıp ücret iadesimi istemeliyim şuanki en ucuzu 619 tl ne kadara satabilirim 0...
  20. Arsek

Yardım jean bedeni nasıl oluyor

beyler ilk defa jean alcam (en son böyle kot falan giydiğimde 7 yaşında babam zorla giydirmişti) şimdi lazım oldu okul için ama anlamadım numara olaylarını nasıl oluyor boy 1 70 kilo 54
Top Bottom