Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Amazon alınan ürünün fiyatının düşmesi

Merhabalar bir sorum olacaktu Amazon eğer aldığımız ürün daha ucuz fiyata satışa sunulursa aldığımız fiyatla o fiyat arasındaki farkı göndermiyor muydu? 11-12 Ekimde aldığım mayonez,kabartma tozu,kitap fiyatları 1-5₺ arası azda olsa düşmüş Önceden 1 kere aradaki farkı vermişlerdi. Bunlarda...
  2. KaganKK06

Çözüldü✓ Bu indirimi nasıl kullanabilirim

Hepsiburada da bu indirimi gördüm satın alma bölümüne gelince normal fiyatı gözüküyor nasıl indirimli alabilirim? 1650976587 Tamamdır arkadaşlar çözdüm 500₺ ve üzeri sanırım o yüzden olmuş
  3. KaganKK06

Kargom ayrı ayrı mı gelir ve geç mi gelir?

Arkadaşlar Hepsiburadadan böyle bir sipariş verdim.Tıraş makinesi için kimliği verdim onda sıkıntı yok ama hepsinin günü farklı ve makine çok geç gözüküyor.Hepsi toplu mu gelir yoksa ayrı ayrı mı gelir?
  4. KaganKK06

Arçelik indirim fırsatı

Selamlar. Arçelikten fırın alacağız sitesinden bakarken cep telefonunu doğrulayınca indirim yapıyormuş sanırım. Yapan veya bilen var mı ne kadar oluyor?
  5. KaganKK06

Amazonda kolay gelsin dışında kargo getiriyor mu?

Selamlar. Amazon.com.tr den bir kitap siparişi verdim.Tüm siparişlerimde kolay gelsin getirdi ams bu sefer ptt getiriyor.Amazon.tr dışındaki bir alıcıdan dolayımı böyle oldu
  6. KaganKK06

Amazon kart ile ilgili soru

Selamlar.Amazon prime için bir tane ininal kartım vardı boş duruyordu kayıt oluyum deneyim dedim bir şeyler sipariş edecektik ekledim oldu ondan sonra bu ininal kartın dışında başka bir kart ile siparişi yaptık ve 2 taksit deneyelim dedik yaptık.Birkaç güne ilk ay sona erecek.Şimdi 2 ay taksitli...
  7. KaganKK06

Kargom zamanını hep değiştiriyor

Dün Amazon.tr den birkaç şey sipariş verdim.Siparişi verirken primede kullanıyorum ve yarın geleceği söyleniyordu.Akşam baktım(uygulamadan) yarın teslim edilecek diyor.Kargo takibine bastığımda da pazartesi gelecek diyor.Bugün tekrar bakıyım dedim 17-19 Temmuz arası diyor ve tekrar kargo...
  8. KaganKK06

Gamermarkt Hesabımı nasıl silebilirim?

Bu gamermarkt sitesine bi ara üye olmuştum ve o zamanki ben bi hesap satmak istiyordum kimliği girdiydim neyse satmadım oyun hesabını gamermarktıda kullanmıyorum site desteğine yazdım silme ihtimalim varmı diye oda hesabı tamamen silmekle olur dedi onun içinde gmaile yazın dedi yazdım ama bi...
  9. KaganKK06

Kargom hasarlı geldi ne yapmalıyım

Amazon.tr den bir şeyler sipariş etmiştim prime üyelik ile dün verdim sabah 10.15 te geldi 2 kutu olarak.Birisi iyiydi bi sıkıntı yoktu kutuda ama küçük olanda sıkıntı vardı hasarlıydı.İçindeki kitaplarda biraz yamulmuştu.Satraçta kitabın ön yüzünde gözükmüyor ama kosmosta görülüyor olması...
Top Bottom