Arama sonuçları: *

1. sahabeLYKIA

Yardım Flodan aldığım ayakkabı orijinal mi

Arkadaşlar bugün gelen flodan aldığım adidas predator edge.3 tf ayakkabısı orijinal olup olmadığını nasıl öğrenebilirim fotoğraf eklemem gerekirse haber verin lütfen
  2. sahabeLYKIA

Adidas predator edge.3 halı saha ayakkabısı yardım

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Adidas predator edge.3 hali saha ayakkabısını almayı düşünüyorum flodan alacağım 760 tl gibi Bi fiyata geliyor orijinal olup olmadığını, değip değmeyeceğini nasıl anlarım varmı tavsiyeniz mağazadan çektiğim fotoğraf ektedir 1707213075 Arkadaşlar lütfen...
  3. sahabeLYKIA

Yardım Telefon alacağım, indirim bilgilendirmesi

Arkadaşlar başlıkta kendimi anlatamadıysam özür dilerim, ben çiçeksepeti üzerinden https://www.ciceksepeti.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-snapdragon-beyaz-samsung-turkiye-garantili-kcm99578252 bunu alacağım daha almadım, picodi de çiçeksepetine özel %20 indirim var max 300 tl diyor. Acaba...
  4. sahabeLYKIA

Fiyat takibi için site önerisi

Merhaba başlıktada belirttiğim gibi fiyat takibi için site önerisi isteyeceğim. Yakın zamanda s20 fe SD almayı düşünüyorum. sormak istediğim şey her siteye tek tek bakmak mı yoksa akakçe ve epey gibi sitelerden direk genele bakmak mı daha iyi olur ?
Top Bottom