Arama sonuçları: *

1. Luci_

Yardım Espresso Makinesi Almayı Düşünüyorum Öneriye İhtiyacım Var

Merhaba Espresso americano gibi kahveleri dışarıda içmeyi seviyorum ev için makine almayı düşünüyorum ama pek bilmiyorum. Anladığım kadarıyla 3 alternatif var ilk olarak tam otomatik makine onlarda epey pahalı 2. olarak espresso makinesi + öğütücü ya da 3. olarak moka pot almak. Benim Çok bütçem...
  2. Luci_

Yardım Max. 250 - 300TL 10-15W kablosuz şarj tavsiyesi

Samsung S21 5G cihazım var bu cihaz için kablosuz şarj cihazı alacağım Bütçem 300 ü zorlar 15 watt olursa çk iyi olur
  3. Luci_

Yardım Yenilenmiş Telefon Aldım!

Az önce HepsiBurada üzerinde Fix Pack mağazasından bir adet Samsung S20 Plus Yenilenmiş telefon aldım. Daha önce hiç 2. el ve yenilenmiş telefon almayan birisi olarak merak ettiğim bazı şeyler var; -Almakla hata etmiş miyim? -Telefon elime ulaştığında ilk kontrol etmem gereken şeyler nelerdir...
  4. Luci_

n11 QP Mağazası Güvenilir Mi?

Merhaba n11 üzerinde QP mağazasında Corsair K55 klavye alacağım mağaza güvenilir mi? Sahte vs. olur mu? Destekleri nasıldır? Ürün...
  5. Luci_

Çözüldü✓ Bizde Hesaplı - N11 Güvenlir Mi?

Merhaba Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU 550 W alacağım en uygun Bizde Hesaplı - N11 de buldum güvenilir mi? Sahte ürün Sorunlu ürün 2. El ürün Veya fanı eksik olabilir mi tam detay girilmemiş RGB Fan konusunda
  6. Luci_

Çözüldü✓ Elmacık Trendyol Güvenilir Mi?

Merhaba Intel i5 10400F işlemci alacağım ne uygun Elmacık - Trendyolda buldum güvenilir midir? Sahte gelme gibi bir durum olur mu?
Top Bottom