Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Stray Dogs Nasıl Bir yer ?

Arkadaşlar sweatshirt/hoodie bakarken instagramda karşıma çıktı fiyatları uygun ve desenleri kaliteli.Şikayetvar da sadece 1 kişi baskısının kötü olduğunu söylemiş ve diğer 2-3 kişiyede geç gitmiş bunlar önemli sorunlar değil.(farklı ürünler çıkması gibi) Burdan alışveriş yapanınız oldu mu veya...
  2. eyupefe3

Martı bisiklet güvenilir mi ?

Bisiklete lastik alıcam bu sitede buldum en ucuz güvenilir midir ? https://www.martibisiklet.com/minion-dhr-ıı-mtb-katlanir-maxxis-bisiklet-dis-lastik-27-5-2-60
  3. eyupefe3

Çözüldü✓ Sahibinden Yazan Adam Dolandırıcı Mı ?

Arkadaşlar biliyorsunuz yemek sepeti hacklendi ve aynı gün bana böyle bir mesaj geldi adamın translate kullandığı bariz ancak ülkede arap çok olduğundan dolayı öyle olabilir dedim sizce satmalı mıyım ? Ailemle görüşürüm kısmını konu açmak için yazdım zaten elden satarsam komşu polis onunla...
  4. eyupefe3

Sahibinden GeT Hakkında

Arkadaşlar öncelikle selam,get ile ekran kartı sattım ve 2 gün içinde alıcı onaylamayınca para otomatik hesabıma geçti yaklaşık 4gün sonra adam görseldeki gibi mesaj attı.Haklı olduğumu biliyorum ama bu durumda herhangi hukuki bir şey var mıdır merak ettim. Benim düşüncem adam paketi açarken...
  5. eyupefe3

Çözüldü✓ Yemeksepeti güncel kod var mı ?

kod var mı şuan için ?
  6. eyupefe3

Pazar Çalışan Kargo Şirketi ?

Sahibinden ürün sattım pazar günleri PTT veya Yurtiçi çalışıyor mu ?
  7. eyupefe3

Sahibinden ininal geçer mi ?

Arkadaşlar öncelikle selam,cumartesi günü sahibinden'den işlemci alıcam Q9400.İninal kartım var tc kimlik ile doğrulamasınıda yaptım ödeme kısmına geçince sadece kart bilgileri istiyor kart seçimi falan yok ininal geçer mi ? (yaşım 13)
  8. eyupefe3

Hepsiburada fatura mı gelecek?

Beleş 10TL steam kod yaptım adres istiyor sıkıntı çıkar mı bir şey yollamazlar değil mi?
Geri