Arama sonuçları: *

1. Hakan06

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

Yaklaşık 4 ay süren THH başvurum sonuca ulaştı ve lehime karar çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
  2. Hakan06

THH başvuru hakkında yardım

Merhaba geçenlerde aldığım monitörü iade etmek istediğimde servis raporu istediler. Servisle iletişime geçmeye çalışıyorum cevap vermiyor. Ben de 10. günün sonunda THH'ye başvurdum. Şimdi süreç nasıl işleyecek bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
  3. Hakan06

İade edilen monitör reddi (THH , teknik servis?)

Geçenlerde aşırı IPS Glow yüzünden AOC 24G2ZU modelimi geri iade etmiştim N11 üzerinden ama satıcı kutu açıldı diye iadeyi reddetti. Tamam buna bir şey demiyorum haklılar ama iade sebebimde belirttiğim IPS Glow durumunu kontrol edip göremediklerini söylediler. Kör olsa görür seviyedeydi sorun...
  4. Hakan06

DOLAP DOLANDIRICILIĞI

Merhabalar. Bugün 2.el Logitech g29 almak için internette dolaşıyordum. Fiyatı 6000 liraydı. 5000 liraya anlaştık telefonda konuştuk ama attığı link çok şüpheliydi ( aşağıda var). Giriş yap kısmını saçma sapan şeyler yazınca bile giriş yapılıyor. Hesaba tıklanmıyor. Diğer ürünlere basınca da...
  5. Hakan06

1.5 Metre argb led önerisi

Merhaba .masamın arkasına argb led almak istiyorum. masam 2 metre yaklaşık ve 1.5 metre ARGB led almak istiyorum . Bu led piyasasından da pek anlamam tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı bir model var mıdır? (not: pikseller arası mesafe çok olmasın . Baya kötü duruyor o zaman.)
Top Bottom