Arama sonuçları: *

1. Remi

Ekosistem için marka önerisi

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda telefon-tablet-kulaklık-akıllı saat/bileklik içeren bir ekosistem kurmayı düşünüyorum. İleride laptop ile genişleteceğim. Herhangi bir marka öneriniz var mı Samsung ve Huawei var aklımda ama başka markalarda önerebilirsiniz (Apple hariç) Herhangi bir öneriniz...
  2. Remi

Philips Hue güç adaptörü

Philips Hue şerit led alacağım fakat güç adaptörü mevcut değil güç adaptörleri kaç tldir ortalama ?
  3. Remi

PTT Kargo kargomu yarın teslim eder mi?

4 gün önce saç kurutma makinesi aldım ptt kargo ile gelecekti. Bugün saat 16.53 de kargo İstanbul'a gelmiş taşıma aşamasında yazıyor kargom yarın teslim edilir mi? Çünkü yarın teslim edilmezse araya bayram tatili giriyor ve bayram tatili bitince ben şehirde olmayacağım. Eğer teslim edilmezse ben...
  4. Remi

itopya sürekli şifre istiyor

Geçenlerde klavye önerisi için konu açmıştım itopyadan bir klavye aldım hesabım olmadığı için hesap oluşturdum beni hatırlayı işaretlememe rağmen siteyi her kapatıp açtığımda şifre istiyor şifremde uzun olduğu için yazması çok zahmetli bunun bir çözümü yokmudur artık can sıkmaya başladı...
  5. Remi

Teknobiyotik'den sistem alınır mı ?

Kargo sorunları olduğunu duydum ama fiyatlarda epey uygun sizce alınır mı ?
Top Bottom