Arama sonuçları: *

1. PenguReis

Öneri 50" Televizyon Önerisi

Depremden çıktık toparlanmaya çalışıyoruz televizyon kırıldı malesef Vestel'in bir modeliydi 50" Evi tamir ederken falan diye para kalmadı gelecek aydan en fazla 7500-8000 gibi bi bütçe çıkarabiliyorum internetten sipariş veremiyorum ne yazıkki Televizyon özelliklerinin çok iyi olmadına gerek...
  2. PenguReis

Kargo takip numarası ile kargo boyutlarını öğrenme

UPS Kargosu üzerinden bisiklet sipariş ettim de kargo takip numarası ile nasıl boyutlarını öğrenebilirim ? yada öğrenebilir miyim ?
  3. PenguReis

Bu Satıcılara Güvenilir mi ?

Telefon alacağım da yorumlarında bunların çoğu bot vs gibi şeyler yazılıyor ne kadar doğru alırsam bir şey olur mu kutusunu vs açında iade edemezsek ? 1629217052...
  4. PenguReis

Öneri Bisiklet ve aksesuar listem nasıl ?

Arkadaşlar, yakında bisiklet alacağım onun için birkaç ekipman aldım decathlondan aldım bazılarını bazılarını başka sitelerden eleştirin ne eksik fazla vs diye :D Bisiklet...
  5. PenguReis

;Bu Satıcılardan Hangisine Güvenmeliyim ?

Arkadaşlar, bisiklet almayı düşünüyorum da satın alacağım 2 satıcı var fakat birisi diğerine göre daha ucuz ama diğeri de yetkili satıcı ? (mavi istemiyorum) Yetkili Satıcı...
  6. PenguReis

Çözüldü✓ Hepsiburada dan ürün aldım ancak ürünü aldığım satıcıyı bulamıyorum

Arkadaşlar Hepsburadadan Ürün Aldım "Xiaomi Airdots 2" Satıcı Olarak "Hepsiburada" dan aldım Ancak Arattığımda Hepsiburadanın O Ürününü Bulamıyorum HepsiJet İle Gelicekmiş Acaba Ben Bu %40 kadar bi indirimden aldım 129,01TL Ye Acaba O Yüzden Bi Sefer Daha Almamamız için Mi Yapılmıştır ? Yoksa...
Geri