Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Kışlık bot önerisi lazım

Kışlık bot istiyorum. Sıcak tutması önemli. Dayanıklı yanş parasını hakeden ve mümkünse biraz hafif bot önerisi var mı? Kısa veya uzun ayrı ayrı önerisi olan var mı? Ortalama bütçe 4000 civarı
  2. I

Yardım Adidas Terrex ayakkabı nasıldır?

Adidas terrex hoş durdu ve indirimde. Kışlık karda v.s giymelik ayakkabı arıyorum. Bu ayakkabı sıcak tutar mı ? Kullanan var mı? https://www.adidas.com.tr/tr/terrex-ax4-gore-tex-yuruyus-ayakkabisi/IF4865.html
  3. I

Yardım Adidas uygulamasından sipariş hakkında

Adidas uygulamasından mobil sipariş vereceğim. Yurtdışından mı geliyor ayakkabı. Vergi çıkıyor mu extra?
  4. I

Yardım Bu Adidas ayakkabı Rahat mıdır?

Şuan adidas galaxy 6 kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum yıprandı. Bu ayakkabı indirimdeymiş ve ULTRABOOST modelleri rahat deniyor. Ben hem yaz hem kış spor giydiğim için rahat mıdır ayakkabı bilgisi olan deneyen var mı...
  5. I

Yardım Aldığım gömleğin orjinal olduğunu nerden anlarım?

Amazondan levis gömlek aldım. Satıcı filan amazondu ama gömleğin önünce çok küçük kırmızı bir yeree levis yazıyor fotoğrafta amazondaki ve iç boyun kısmındaki etiket farklı görünüyor fotoğrafta bendekinde farklı. Orjinal mi değil mi nasıl anlarım
  6. I

Yardım Protein tozu ile ilgili yardımcı olur musunuz?

Ben öncesinde 2300 kg protein tozu aldım ve çoğu bitti az kaldı ama artık içerken miğdem bulanıyor. Farklı bir toz almak yerine bu içim veya pınar markasının proteinli sütleri yeterli olur mu? İçerisinde 5gr şeker yazıyor ama şeker ve tatlandırıcı ilavesiz diyor hangisi mantıklı?
  7. I

Yardım Protein Tozu Önerisi lazım

Bütçe sorunum yok ama aşırı pahalıda olmasın. Benim için tadı iyi olsun ve protein miktarı ve kalitesi güzel olsun. Birde L karnatin yağ yakımında cidden etkisi iyi mi?
  8. I

Yardım Boyner parfüm aldım Orjinal mi nerden öğrenebilirim?

Boynerden versace eros aldım orjinal mi nerden öğrenebilirim ve nasıl?
  9. I

Yardım Parfüm Alacağım Boynerden mi Beymenden mi almalıyım?

Versage erosun saf olanını almak istiyorum. Beymende indirimde olduğunu gördüm ama şikayet vara girdiğimde çakma veya ürünlerin kalıcılığı hemen gittiğini söylemişler ve beymenın sikayet varda geri dönüşü yok hiç. Boynerin her şikayete cevabı var. Daha iyi duruyor ama onda da aynı şikayeti olan...
  10. I

Yardım Parfüm Önerisi lazım

Normalde Versace Eros kullanıyorum. Değiştirsem mi diye düşünüyorum. Farklı parfüm önerisi var mı ortalama 5 k ya kadar
  11. I

Öneri F/P Kamp sandalyesi ve masa Önerisi Lazım

dandik olmayan F/P kamp sandalyesi ve masası lazım kullanıp memnun olan varsa atabilir mi? Birazda rahat olursa iyi olur 😂
  12. I

Yardım Fitness için takviye önerisi lazım

Şuan protein tozu ve pro workout kullanıyorum. Omega 3 -multivitamin önemli deniyor. Ramazandan sonra creatin alacağım. Creaitin+protein tozu+pro workout var. Başka ne önerirsiniz ve hangi marka
  13. I

Yardım Spor ve bazen günlük kullanım için bu 2 kulaklıklardan hangisi almalıyım?

Genel olarak spor için bazen günlük kullanım 2 Kulaklıktan hangisini almalıyım sebinide yazarsanız sevinirim.
  14. I

Yardım 10 M İnternet kablosu lazım hızı düşürmesin f/p

10m kablo lazım internet kablosu prizden gelen interneti PC’ye vermek için lazım
  15. I

Yardım Protein tozu markası önerisi lazım

Weider ve optimum aşırı pahalı gereksiz o kadar onları haricinde alınabilecek en iyi markalar hangileri? Scitec filan iyi mi
  16. I

Yardım Fitness için protein tozu ve diğer tozlar önerisi lazım

Finess başladım ve hedefim 4 aya biraz yağlardan kurtulmak ve vücut şekillendirmek. Az göbek yağlanması ve azda göğüs yağlanması var ve fitness başladım. Para sıkıntım yok ama Weider markası gibi aşırı pahalı olmasın. O marka fazla pahalı çünkü. Ne almalıyım hangi marka almalıyım
  17. I

Yardım MODEM ALACAĞIM HANGİ SİTEDEN ALMALIYIM?

öneriler sonucu Keenetic hopper DSL alacağım. İncehesap sinerji den falan mı almalıyım yoksa amazondan farklı satıcılar satıyor ordan mı almalıyım? Bir sorun ile karşılaştığımda hangisi daha iyi yardımcı olur?
  18. I

Yardım AMAZON DOLANDIRICILIĞI HAKKINDA YARDIM

ben amazon prime fırsatlarında telefon aldım.ben aldıktan 1 gün veya 2 gün sonra telefonun fiyatı düştü. amazona bağlandım ve sordum ne yapmam gerekiyor diye. amazonda bana isterseniz ayın 30 unda telefonun düşen fiyatı kadar hediye çeki istersenizde iade edin ve tekrar sipariş verin dediler ve...
  19. I

YEMEK SEPETİ indirim kodu bilen varmı? veya getir v.s

yemek sepeti - getir gibi firmaların indirim kodu bilen var mı nerden bulabilirim
  20. I

PARFÜM ALICAM AMA BU SİTE GÜVENİLİR Mİ?

https://www.xn--parfmania-t9a.com/tom-ford-black-orchid-edp-100-ml-unisex-parfum-0888066000079/?gad=1&gclid=Cj0KCQjw3a2iBhCFARIsAD4jQB2flhuLX2h1VG4Y0SoSy8KKc_EvgjRrD8iS7eDk0lIf4DNHgunoOqMaAjV0EALw_wcB BU PARFÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM. VE BU SİTEDE BAYA UYGUN SİTEDEKİ PARFÜMLER ORJİNAL ÜRÜN OLDUKLARI...
Top Bottom