Arama sonuçları: *

1. I

Yardım 5-6 K bandına alınabilecek Bot önerisi

5-6 k bandına sıcak tutan su geçirmeyen kaliteli bot önerisi lazım. Az daha fazla olabilir çünkü indirim bekleyeceğim indirimli hali bu fiyatlara alacağım bir bot. Ayaklarım ısınmıyor kolay kolay o yüzden kaliteli ve sıcak tutan bot önerisi lazım ve rahat olsun
  2. I

Yardım Optimum nutrion PROTEİN TOZU HANGİSİNİN TADI DAHA İYİ?

https://amzn.eu/d/1PP8XJc Çikolata sıkıldım. Burda strawberry dediği çilek sanırım o ve kurabiye ve kremalı aromalısı indirimdeymiş hangisi güzel deneyen oldu mu?
  3. I

Yardım Bu TELEVİZYON ALINIR MI?

Kuzen evlenecek televizyon alacak. Bütçede 25 k civarı. Bu baya indirim görünüyor nasıldır alınır mı? https://amzn.eu/d/hW34CTr
  4. I

Yardım Protein Tozu önerisi lazım

Bütçe sorunum yok. Aroması iyi olan ve kaliteli bilindik markalardan önerisi olan var mı? Aroması iyi olsun çok şekerli olmasın bazı markalar öyle oluyor. kaliteli olsun proteini.
  5. I

Yardım JUMBUM ALIŞVERİŞ YAPAN VAR MI?

Jumbumdan kablo alıcam. Teslimat tarihi 3 gün sonra görünüyor tahmini teslimat tarihi yani. Zamanında geliyor mu ve güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? Alışveril yapan var mı? Teslimat tarihinde geliyor mu?
  6. I

Yardım Logitech G pro SUPERLİGHT DEX 4.699 Tl ALINIR MI?

Bu arada bu fiyata alınır mı? Onuda sorayım. Palm grip tutuyorum. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logitech-g-pro-x-superlight-2-dex-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz-1240145.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.19.4...
  7. I

Yardım TADI İYİ VE KALİTELİ PROTEİN TOZU ÖNERİSİ LAZIM

Protein tozu almak istiyorum. Tadı yani araması güzel olması ve kaliteli olursada güzel olur. Kakao brownie tarzı şeyleri istemiyorum farklı arama olursa sevinirim. Birde yarım kiloluk filan veya yakın bir gramajda olursa güzel olur uzun süre aynı aroma bayıyor
  8. I

Yardım Kaliteli terletmeyen BOXER önerisi

boxer almayı düşünüyorum. Mümkünse terletmeyen. Yukarı doğru toplanmayan ve sıkmayan rahatsız etmeyen boxer önerisi lazım. Sporada gidiyorum. Günlükte giyeceğim önerisi oln var mı kullanan memnun olan bütçe sorun yok
  9. I

Yardım İYİ BİR ÇAYCI ÖNERİSİ LAZIM

ofise çaycı alacaz güzel bir çaycı önerisi lazım. Mümkünse plastik olmasın hem içindeki çay koyulan yer hem dışı. Plastik olunca çayın tadı değişiyor
  10. I

Yardım Creature gamestore GÜVENİLİR Mİ?

https://www.crtgamestore.com/xpg-lancer-rgb-white-ax5u6000c3016g-dclarwh-32gb-2x16gb-6000mhz-cl30-ddr5-bellek?ref=akakce&v=1.51.1 Bu RAMİ alacam başka yerde bulamadım. Sadece adam akıllı burda var güvenilir mi burası veya daha güvenilir yer var mı alabileceğim?
  11. I

Yardım Kışlık bot önerisi lazım

Kışlık bot istiyorum. Sıcak tutması önemli. Dayanıklı yanş parasını hakeden ve mümkünse biraz hafif bot önerisi var mı? Kısa veya uzun ayrı ayrı önerisi olan var mı? Ortalama bütçe 4000 civarı
  12. I

Yardım Adidas Terrex ayakkabı nasıldır?

Adidas terrex hoş durdu ve indirimde. Kışlık karda v.s giymelik ayakkabı arıyorum. Bu ayakkabı sıcak tutar mı ? Kullanan var mı? https://www.adidas.com.tr/tr/terrex-ax4-gore-tex-yuruyus-ayakkabisi/IF4865.html
  13. I

Yardım Adidas uygulamasından sipariş hakkında

Adidas uygulamasından mobil sipariş vereceğim. Yurtdışından mı geliyor ayakkabı. Vergi çıkıyor mu extra?
  14. I

Yardım Bu Adidas ayakkabı Rahat mıdır?

Şuan adidas galaxy 6 kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum yıprandı. Bu ayakkabı indirimdeymiş ve ULTRABOOST modelleri rahat deniyor. Ben hem yaz hem kış spor giydiğim için rahat mıdır ayakkabı bilgisi olan deneyen var mı...
  15. I

Yardım Aldığım gömleğin orjinal olduğunu nerden anlarım?

Amazondan levis gömlek aldım. Satıcı filan amazondu ama gömleğin önünce çok küçük kırmızı bir yeree levis yazıyor fotoğrafta amazondaki ve iç boyun kısmındaki etiket farklı görünüyor fotoğrafta bendekinde farklı. Orjinal mi değil mi nasıl anlarım
  16. I

Yardım Protein tozu ile ilgili yardımcı olur musunuz?

Ben öncesinde 2300 kg protein tozu aldım ve çoğu bitti az kaldı ama artık içerken miğdem bulanıyor. Farklı bir toz almak yerine bu içim veya pınar markasının proteinli sütleri yeterli olur mu? İçerisinde 5gr şeker yazıyor ama şeker ve tatlandırıcı ilavesiz diyor hangisi mantıklı?
  17. I

Yardım Protein Tozu Önerisi lazım

Bütçe sorunum yok ama aşırı pahalıda olmasın. Benim için tadı iyi olsun ve protein miktarı ve kalitesi güzel olsun. Birde L karnatin yağ yakımında cidden etkisi iyi mi?
  18. I

Yardım Boyner parfüm aldım Orjinal mi nerden öğrenebilirim?

Boynerden versace eros aldım orjinal mi nerden öğrenebilirim ve nasıl?
  19. I

Yardım Parfüm Alacağım Boynerden mi Beymenden mi almalıyım?

Versage erosun saf olanını almak istiyorum. Beymende indirimde olduğunu gördüm ama şikayet vara girdiğimde çakma veya ürünlerin kalıcılığı hemen gittiğini söylemişler ve beymenın sikayet varda geri dönüşü yok hiç. Boynerin her şikayete cevabı var. Daha iyi duruyor ama onda da aynı şikayeti olan...
  20. I

Yardım Parfüm Önerisi lazım

Normalde Versace Eros kullanıyorum. Değiştirsem mi diye düşünüyorum. Farklı parfüm önerisi var mı ortalama 5 k ya kadar
Geri