Arama sonuçları: *

1. Marginale

Şarjlı matkap önerisi

Normal ev işleri için kullanacağım, ne kadar uygun olsa o kadar iyi ama çok dandirik bir şey de almak istemiyorum...
  2. Marginale

Trendyol yemek indirim kodu bilen var mı?

500 liraya 200 lira indirim kupnoları vardı, çoğu çalışmıyor artık ama yeni olan tükenmemiş kupon bilen var mıdır arkadaşlar?
  3. Marginale

Hepsiburada indirim kuponu var mı aktif?

Apple tablet alacağım, geçerli kod var mıdır arkadaşlar?
  4. Marginale

10-15k tablet önerisi

Amaç film izlemek vs oyun oynanmayacak, bu fiyata ekranı vs güzel tablet önerisi olan var mıdır?
  5. Marginale

25.000 LİRAYA BU TV DEN İYİSİNİ ÖNERECEK VAR MI?

https://www.amazon.com.tr/Samsung-QE55Q67DAUXTK-Ekran-QLED-Smart/dp/B0CZTWHJ5Y/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=33REWI3YRTULH&dib=eyJ2IjoiMSJ9.L0yYIQ-o792Ft77M1pjvqKBHgRe4jHMQj3uiBGH6pZuX2EtJ-_7eAWTeVE16KCEAW5HdZDrs23HquBZgVOZ_LLFl3h2q2y24nuAh8PnT_SXDs5fSGryKZNpLIAguWjR9...
  6. Marginale

15-16K IPS Panel 43inç Civarı Akıllı TV Önerisi

Kaliteli marka olursa daha sağlıklı olur, VA panel tv aldım hiç beğenmedim yanlardan vs çok beyaz duruyordu şu an ıps bakıyorum. Çok nadir zaten ıps ürün bulmak zor üstüne olan yerlerde pazar yerlerinde ki 'Çok GüvenilirimBilişim' gibi isimli satıcılar olduğu için onlardan almaya güvenemedim...
  7. Marginale

12k-13k bütçe ile IPS panel TV önerisi

42 inç veya üstü olabilir çok iyi bir fırsatsa biraz daha yukarı çıkabilirim. VA panel tv de olmuyor iade ettim yeni aldığımı az bir şey yandan bakınca nur inmiş gibi oluyor tv. LG,Samsung vb önerin lütfen iade ettiğim marka alt segmentti tv dokunur dokunmaz kırılacak gibi hissettiriyor.
  8. Marginale

En fazla 8-9K lık televizyon önerisi

Bütçede esneme 1-2k olabilir. En mantıklısı prime day indirimi ile bu gibi duruyor...
  9. Marginale

TCL mi yoksa Next mi?

Tv alacağım, iki model arasında pek fiyat farkı yok boyut farkı var ikisinden birini alacağım. Farklı öneri varsa onada açığım ama kalite farkı hakkında bilgim yok...
  10. Marginale

Param Güvende ile satış yapıp sorun yaşadıysan oku

Şimdi başınıza gelmemiş olabilir fakat ileride satış vs yaparsanız bu yolları uygulayabilirsiniz. Özellikle forumda yaşı küçük arkadaşlar olduğu için genelde karmaşa yaşıyorlar, bizzat arkadaşımın başına geldiği için birinci ağızdan izah edeceğim. İlk olarak şu adıma çok dikkat edin, sattığınız...
  11. Marginale

🔥İndirim Gigabyte 31.5 İnç 2K SS IPS 170Hz Monitör 9.799TL

Bu boyutlarda daha fp ürün yok diye biliyorum daha fp ürün varsa arkadaşlar alta linkini koyarsınız. 32 inç kullanıyorum kendimde FPS oynayan arkadaşlara önermem daha çok film, iş tarzı veya hikayeli oyunlar oynayan arkadaşlar öneririm...
  12. Marginale

Ucuza düz siyah tshirt nereden bulurum?

Arkadaşlar düz baskı vs olmayan siyah tshirt arıyorum 10-15 tan alırım muhtemelen. Yazın evde veya işe giderken giyeceğim. Mümkünse slim fit beden. İnternette bir sürü var ancak fiyatları absürt. Sizin bildiğiniz daha ucuza satan vardır belki.
Geri