Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

Ps5 hangi ülke üretimi

Arkadaşlar kurumsal firmadan ailem EVDİZ den ps5 almış ben askerdeyken kutudsn tek kol çıkmış ve fişi değişik bu hangi ülkenin acaba ?
  2. Mertdvrim

Aldığım tv nasıl arkadaşlar ?

https://www.hepsiburada.com/philips-55pus7956-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBCV000035BJ9Y?magaza=Gizerler&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.53.2 Arkadaşlar bu ürünü aldım sıkıntı çıkmaz dimi ? Bosh...
  3. Mertdvrim

140 veya üstü tv önerisi

Herkese iyi forumlar en aşağıya 140 veya üstü tv önerisi 4 K fakat ekran büyüdükçe görüntüde bozukluk olan model markaları önermeyiniz bütçe 20 k özellikle demek istediğim futbol maçlarını izlerken bozuyor bazı tv ler renkler canlı net bir tv önerisi lazım
  4. Mertdvrim

20 k bütçeye 4 k tv önerisi

Bütçem 20 k bana bana 4 k görüntüsünde asla pixel patlağı vs yada ben bazı tv lerde görüyorum ekran büyüdükçe görüntü bozuluyor öyle şeyler istemiyorum bana net akıcı tv lazım canlı renkler önerir misiniz?
  5. Mertdvrim

Orjinal saat satan yerler

Arkadaşlar orjinal saat satan bir yer lazım bana kaliteli güvenli orjinal olmalı nette bir dünya pahalı saat var ama bir coğu sahte ürün 1000 küsür yada 1.500 gibi fiyata saat almak istiyorum
  6. Mertdvrim

Fenerium forma takibi

Arkadaşlar feneriumdan pazar günü forma aldım ups aracılığıyla ama bana bildirim falan gelmedi nerden takip edicem be Tekirdağ ilçsinde oturuyorum trendyoldan misal aldığım zaman ürün ertesi gün elime ulaşıyor istanbuldaysa gönderici ne kadar sürede geliyor? Ve nerden bakabilirim hiç mesaj falan...
Top Bottom