Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Exem Shop güvenilir mi?

Arkadaşlar Instagram'da reklam olarak çıktı kendi siteleri üzerinden satış yapıyorlar ve yorumlar çok iyi gözüküyor akıllı LED şerit almayı düşünüyorum monitör için ama fiyatı garibime gitti. 24 inç için olan fiyatı 1250 TL ve yorumlardaki videolar olsun bana gösterdikleri videolar olsun...
  2. Fatieh

Horoz lojistik kargoyu ne zaman teslim eder?

Arkadaşlar Hepsiburada'dan LG OLED EVO G3 satın aldık dün Horoz Lojistik'e kargoya verilmiş. Tahmini ne zaman gelir Hepsiburada'da 22 Kasım Çarşamba diyor ama kendi sitesinde yarını gösteriyor. Yarın imkansız gibi Ankara'da kargoya verilmiş olarak gözükyor ötesi yok. Ayrıca önceden kargosu horoz...
  3. Fatieh

Lazımbana.com güvenilir mi?

Kaspersky Total Security alacağım şuan ininalımda bu kadar para olduğu için burdan alacağım Sıkıntı çıkar mı? https://www.lazimbana.com/kaspersky-total-security-365-1-pc-p-2747283?gclid=CjwKCAjw8MD7BRArEiwAGZsrBUn9ZyVr5MjuZ663z1x_crMBKZTY6nF3QyETa-aeGTNHxjwE942q3RoCoXQQAvD_BwE
  4. Fatieh

Papara Hakkında Sorularım

Papara Edu kart yada Black kart almayı düşünüyorum da black kart isterken tc kimliğimi sorduğundan güvenilirliği aklıma takıldı çünkü nispeten yeni bir firma İnternette okuduğuma göre paralar bazen hesaba gelmeme gibi sorunlar oluyormuş ben ininal kullanıyorum parayı yatırdığım anda tanımlanmış...
  5. Fatieh

Papara EDU kart ile lite arasında fark var mı?

Beyler ben ininaldan paparaya geçeceğim ve kart alıcam. Ablamın okulunda satılıyormuş papara ama edu kart satılıyormuş. Edu kart alsam para çekemiyormuşum galiba sadece black kart ile çekiliyor Lite kart ile edu arasında bir fark var mı? Hesabımı onaylatırsam edu kart ile para çekebilir miyim...
Top Bottom