Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Türkcell Pasaj orjinal garantili ürünmü satıyor

Dualsense 3200tl ye düşmüş bana uygun geldi almak istiyorum satıcı pasajda Türkcell ama Bilkom yani PS TR garantilimi? Alınır mı? yani
  2. O

Çözüldü✓ Amazon evden iade nasıl oluyor

Ben LEGO seti satın aldım Kawasaki h2r rafımda güzel dursun diye ama gece farkettim çok büyükmüş şimdi ürün geldi kargo kutusunu bile açmadım ve evden teslim almalı iade oluşturdum nasıl işleyecek sürec kolay gelsin kendisi gelip mi alacak yoksa benim bir şey yapmam gerekiyormu
  3. O

Çözüldü✓ En ucuz valorant vp satan site hangisi

Valoranta yıllar sonra geri dondumde vp fiyatları gereksiz şekilde uçmuş en uygunu hangi site veriyor liderepin buldum en ucuz sanırım guvenilirde ama daha uygun veren yer bilen varmı
  4. O

🔥İndirim TP link l900-5 Akıllı LED 598tl

https://amzn.eu/d/0A9h6dM Bu arada bilgisi olanlar Alınır mı? bu ürün fiyatıda güzel düştü
  5. O

Yardım Hediye olarak ne istemeliyim

Doğum günüm 7 Mart'ta abimden 400-700 TL bandında birşeyler isteyeceğim de çok şükür bir eksiğim yok ne istesem en kotu valorant vp aldırtacağım ama güzel tavsiye verirseniz kararımı değiştiririm
  6. O

Yardım Trendyol kargo 3gündür gelmedi

Cumartesi günü sipariş verdim satıcıda sağolsun pazartesi kargoya vermiş Trendyol express e buraya kadar sorun yok asıl sorun şimdi başlıyor ürün bana bu çarşamba teslim edilecekti sonra bugüne attılar teslim süresini şimdide yarına attılar Genellikle Amazon kullanan ben aşırı sinirliyim şuan...
  7. O

Yardım Sinerji bilgisayar yanlış ürün yolladı

Bende Corsair spec delta RGB kasası var öndeki 2 fan bozuktu ve sinerjide fan satılıyordu 2 tane alayım dedim adamlar 1tb HDD 8x2 16gb gskill ripjaws siyah ram yolladılar :D şuan düzeltmek için aramaya calisiyorum sıra bekliyorum 16dk diyip duruyor
  8. O

Amazon Primeday güzel indirim olurmu

Amazonda black friday indirimlerini hiç ama hiç beğenmedim TR Olsun jp,it,de,Fr olsun hiç iyi bir indirim olmadı bana göre ama prime day dünyada 2 gün bizde 1 hafta sürecekmiş sizce bu indirim daha sağlam olurmu direksiyon seti almayı düşünüyorum g29 yada thrustmaster
  9. O

300tl ye ne hediye alınabilir

Kuzenim bana hediye alacakta ne istediğimi ben bile bilmiyorum oda bana söyle dedi ne aldirsam sizce PC ile alakalı hiçbir eksiğim yok bu arada
  10. O

Akakçe gibi uygun tatil sitesi varmı

Böyle uygun olanlari gösteren düzgün güvenilir tatil sitesi varmı
  11. O

Teknolojik Ürünlerde azalma hissediyormusunuz?

Bazı şeylere bakıyorum ürün fiyatında çok fena artış (kimse alamasın şeklinde) yada yok özellikle yurtdışına bakarken de gördüm cidden azalma var sanki acaba firmalar black friday imi bekliyor (bahsettiğim teknolojik ürün,PC ile alakalı parçalar) bunlarda bir azalma sezdim ben yoksa boş...
  12. O

Amazon bugün ürünü getirirmi

HP omen mindframe prime beyaz kulaklık aldım 958 TL ye saat 6.40 gibi bugün ama 22 ye kadar teslim edilecek yazıyor cidden gelecekmi sizce yoksa Amazon bugdamı kalmış
  13. O

1600 tl oyuncu koltuğu tavsiyesi

Ben hawk düşünüyorum kumaş olduğu için ve elraenn kullanıyor güzelde gözüktü gözüme siz ne tavsiye edersiniz çünkü yazın terliyorum
  14. O

Teknosa internetten sipariş iyi midir?

Teknosa dan internet sitesinden alışveriş yapan varmı bir sıkıntı çıkıyormu klavye mouse aldımda Klavye bu https://www.teknosa.com/preo-my-game-mg43-rainbow-aydinlatma-kablolu-turkce-q-gaming-klavye-siyah-p-125085066 Mouse da bu...
  15. O

Yılbaşında Ekran Kartlarında İndirim Olurmu

Şuan yavaştan sistem diziyorum hayırlısıyla işlemci,anakart ve ram aldım şimdiden Aralık'ta işlemci ve anakartın taksiti bitiyor ozaman ekran kartı alıcam yılbaşında indirim Olurmu ekran kartında çünkü dolar bu seviyelerde duracak gibi gözüküyor şimdiden teşekkür ederim
Top Bottom