Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

Yardım 3D Yazıcı İle Nastığım Cs Bıçaklar Ne Kadar Eder ?

Selamlar arkadaşlar birçok figür basıyordum cs bıçaklarına da ilgim var printerdan basayım dedim kelebek işlevsel şekilde kullanılabiliyor, buraya video atabiliyor muyum bilmiyorum ama şimdilik fotoğraf atıcam. Bunların tanesi kaç tl olur ya da 3lü şekilde ne kadara satabilirim ?
  2. yucexzzers

Yardım Printstream stickerlarını nereden bulabilirim ?

Selam arkadaşlar 3d print ile uğraşıyorum standart ak-47 yaptım şimdi m4a1-s usp-s ve awp yapmayı düşünüyorum beyaz yapıcam ama bana printstream stickerları lazım onları nereden bulabilirim fotoğraftaki gibi olucak ben de uygun yerlere yapıştıracağım varsa link atabilirseniz çok sevinirim
  3. yucexzzers

Yardım Bulaşık & Kurutma Makine Önerisi 35K Civarında.

Selamlar arkadaşlar toplamda 35kya bulaşık ve kurutma makine önerisi rica ediyorum sizden, aile için alıyorum daha iyisi olursa bütçemi ikisi için 40kya kadar çıkartabilirim, teşekkür ederim.
  4. yucexzzers

Yardım 3d yazıcı boya ya da sticker nasıl bulurum ?

Merhabalar arkadaşlar ak-47 deagle baskılarını yaptım ama detaylı boya hiç denemedim internette birebir skin yapanlar var onların stickerlarını nasıl bulabilirim ya da illa ki akrilik boya ile ince işçilik yaparak mı boyamam gerekiyor
  5. yucexzzers

Yardım Creality K1 vs anycubic S1 3d printer

Selamlar arkadaşlar 3d printer alıcaktım gönlüm anycubic kobra s1deydi ama çok fazla sorun arıza yaşayan kişiler varmış ve hiç bilgim olmadığı için gözüm korktu Diğer ürünü bilmiyorum ama marka bilindik sanırım, tek isteğim tek renk baskı yapmaması anycubicde 4-8 çoklu renkli baskı yapılıyormuş...
  6. yucexzzers

Çözüldü✓ Anycubic 3d yazıcı alınır mı ?

Selamlar arkadaşlar 3d yazıcı almaya karar verdim şu ürün hoşuma gitti sizce alınır mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mı ? Şu anda hobi olarak öğrenmeye çalışıcam ilerde belki ticaretini yapmaya çalışırım tasarım çizmeyi öğrendiğimde ne diyorsunuz ? 6 taksit olduğu için burdan alıcam...
  7. yucexzzers

Yardım Ps5 ucuzbudur sitesi güvenilir mi ?

Selamlar arkadaşlar kendime flyteknolojiden ps5pro almıştım bir sıkıntı çıkmadı şimdi bir abim alıcak ps5pro 2 kol şarj istasyonu fiyatları iyi gibi site güvenilir mi ithalatçi garantili olarak ? https://www.ucuzbudur.com/sony-playstation-5-ps5-pro-2tb-2-kol-sony-sarj-istasyonu?ref=akakce&v=1.71.8
  8. yucexzzers

Öneri TCL MİNİ-LED ALINIR MI ??

Arkadaşlar selamlar tv almayı düşünüyorum mağazalarda da baktım beğendim https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-75c755-4k-ultra-hd-75-190-ekran-uydu-alicili-google-smart-led-tv-fiyati,631481488.html Bu ürünü kullanan var mı ya da öneren var mıdır. Oled almayı istiyordum ama yanma riski...
  9. yucexzzers

Yardım Salon için klima önerisi

Selamlar arkadaşlar salon için klima almayı düşünüyorum bütçem kısıtlı 6.000tl civarı o fiyatlara klima var mı bilmiyorum salona koyacağım öneriniz varsa teşekkür ederim
  10. yucexzzers

Yardım Bu iki pcyi kaça satabilirim ?

Arkadaşlar iki tane casper all in one pc var elimde biri sıfır diğeri kullanılmış ama fiyat bilgisini bulamadım sizce sarı sitede kaça satabilirim
  11. yucexzzers

Yardım HDMİ ARC KABLO ÖNERİSİ

Selamlar. lg s40t soundbar kullanıyorum, bugüne kadar bluetooth ile kullandım ama daha yeni aldığım samsung g8 monitörde hdmi arc çıkışı varmış kablo ile kullanmak istiyorum daha iyi oluyormuş 300-400 tl bandında önerebileceğiniz hdmi arc kablosu var mı ?
  12. yucexzzers

Yardım Lego arabalarını nasıl ışıklandırırım ?

Selamlar arkadaşlar ufaktan lego koleksiyonuna başlamaya karar verdim ve gerçekten sardığını işin içine girince fark ettim. Araba ve formula 1lerimi ışıklandırmak istiyorum farlarını,stoplarını,altlarını vb şekilde. İnternette satılan lego ışık kitleri bana pahalı geldi, onun yerine nasıl ledler...
  13. yucexzzers

Hepsiburadadan aldığım adidas superstar çakma mı

Arkadaşlar kasım indirimlerinde 1500 TL'ye superstar aldım yeni elime geçti ama içime sinmedi çakma olduğunu düşünüyorum karekodu okutunca adidas ana sayfasına atıyor hepsiburadadan da herhangi bir satıcıdan almıştım yardımcı olur musunuz iade edip 500 daha koyup mağazadan mı alsam
Geri