Arama sonuçları: *

1. E

Dolap Kargo Kaybolması durumunda

Dolaptan ürün aldım ürün kargoda 10 gündür transfer aşamasında görünüyor. Sanırım kayboldu. Ürünün kayıp parasını kargodan kim alıcak?
  2. E

Tıklagelsin kod girme sınırı kaç adet?

Tıklagelsin kod sınırı kaç tane?
  3. E

Elinde Fazladan Tıklagelsin 50tl kod olan varmı?

Elinde Fazladan Tıklagelsin 50TL kodu olan varsa özelden ulaşabilir mi?
  4. E

Tıklagelsin kodu olan varsa özelden yazabilir mi

Tıklagelsin 50tl kodu olan varsa özelden yazabilir mi?
  5. E

Trendyol hesabımı askıya almış böyle bir saçmalık olur mu?

1TL'ye trendyoldan 100tl steam cüzdan kodu aldım bir tane kampanya vardı. Trendyol hesabımı askıya almış. Ne yapabilirim?
  6. E

Dolaptan monitör satmak

Dolaptan monitör satacağım başıma en fazla ne gelebilir? Arkadaşım kasa satmıştı boş kasaya zarar gelmişti 2Bin TL kupon verdiler. Benim başıma gelebilir mi?
  7. E

Bu site güvenilir mi?

insane. gg adında bir site buldum. Bir iki tane videoya denk geldim %130 bonus olduğuna dair. 10 Dolar atsam 23 Dolar oluyor. Papara ceza çıkarır mı? Yada direkt 23 doları çekebilirmiyim? Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
  8. E

İtemsatıştan Valorant Hesap almak.

İtemsatıştan valo hesabı alsam adam ilk e postadan kurtarırsa ne yapabilirim.
  9. E

Trendyol'dan Çakmak Alsam Ne Olur?

https://www.trendyol.com/agac-store/ejderha-alevli-lux-cakmak-timsah-cakmak-p-291365209?boutiqueId=61&merchantId=233332
  10. E

PTTAVM Güvenilir mi?

226 liraya 4 tane prill sipariş verdim de güvenilir midir?
  11. E

Dolap Satışım Hakkında Yardım Edin.

Ürünü sattım ürünün açıklamasına iade yoktur yazmama rağmen dolap iadeyi kabul etti ne yapmam lazım?
  12. E

Trendyol Dolap'tan satış yapılır mı?

Trendyol Dolaptan Bilgisayarımı satacağım mantıklı mı sizce? Başıma bi sıkıntı gelir mi?
  13. E

Sahibinden Param Güvende

Param Güvendeyle Ürün satıldığı zaman kargoda kasanın temperli camı kırılırsa mesela suçlu alıcı mı oluyor satıcı mı Alıcı veya satıcının yapması gerekenler neler bilen varmı?
  14. E

Sistem Hakkında Ne kadar eder

İ3 10100F (SIFIR) H510 Anakart (SIFIR) 16GB RAM (SIFIR) 500 M2 SSD (SIFIR) 1650 Super 2 yıl garantili 2. el Kasa+psu 7499 TL Eder mi
  15. E

Sistemim Ne Kadar Eder

Modart-M5 Sistem İ3 10100F Asus B560M Anakart 16GB(2X8)Ram 500GB Nvme M2 SSD Gigabyte 1660 Super Thermaltake H330 Kasa MSI Vigor GK20 Klavye Steelseries Rival 3 Mouse Gamepower Magnus V2 Kulaklık Vıewsonıc Vx2458-p-mhd 144 Hz 1MS Monitör Bilgisayar 3-4 Aylık Klavye 2-3 Aylık Kulaklık 1 Haftalık...
  16. E

Param Güvende Hakkında Bilgi

Param güvendede satıcının iptal etme hakkı varmı?
  17. E

incehesap.com Bu hafta indirime girecek Ürün.

incehesap.com'daki bu hafta indirime girecek ekipmanı insta:incehesap storysinden oyla.
  18. E

2. El Bilgisayar Satarken...

Gigabyte Ekran kartlı pc ile Palit Ekran kartlı pc arasında fiyat farkı olur mu?
  19. E

Bu sistem kaça gider

i3 10100F 16 GB Ram 500GB M2 SSD 1660 Super MSI Optix 144Hz 1MS Monitör MSI Vigor GK20 Klavye Steelseries Rival 3 Mouse Gamepower Magnus V2 Bu sistem ne kadara gider
Top Bottom