Arama sonuçları: *

1. Rezanix

İtopya'dan aldığım ürün 2 yılı doldurmadan garantisi bitti

Arkadaşlar 26.04.2021 tarihinde İtopya üzerinden sipariş verdiğim XPG 2TB Gammix S70 SSD olması gereken hızda çalışmadığından ve sıcak çalıştığından dolayı servise yollamıştım. Yolladığım SSD "arıza tespit edilmedi" ibaresi alarak geri gönderilmişti. Geçen ayda ekran kartımda arıza olduğu için...
  2. Rezanix

İtopya'nın Yaptığı Üçkağıtçılık, Tüketici Hakem Heyeti

Arkadaşlar merhaba, ben 40 gün önce Apex Pro klavyemi İtopyaya kargolamıştım. Klavyemdeki "6" tuşunun ledi istediğim renk yanmıyordu. Klavye İtopyaya ulaştıktan bir süre sonra klavyenin arızalı olduğunu söylediler. Ürünün stoğu olmadığından dolayı para iadesi veya muadil ürünle...
  3. Rezanix

3D Ödeme Kabul Eden Her Site Güvenilir Midir?

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 saat önce https://www.golisans.com/urun/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari/ bu siteden Windows 10 Retail key satın aldım. Siteden alışveriş yaptıktan sonra key mailime geldi. Site yorumlarına baktığımda sitenin 2 ay önce açıldığını fark ettim. Ben ödemeyi site...
  4. Rezanix

QP'den Alışveriş Yapılır Mı?

Arkadaşlar her yerde 1.500 TL üzeri olan bir mouseyi QP'de 1.200 TL'ye gördüm almak istiyorum ama daha öncesinde bu site üzerinden hiç alışveriş yapmadım ve bu fiyata satması biraz garibime gitti. Sizce alınır mı herhangi bir sorun çıkar mı? Linki...
Top Bottom