Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

İlk defa Nays kullanıcam

slazenger sitesinden alışveriş yapıcam orada geçerli mi bilmiyorum, ne gibi ayrıcalıkları var bu Nays uygulamasının?
  2. Adem Türk

termos tavsiye öneri

Var mı şöyle içine 1-2 litre çay koyabileceğim ve dışarıda 2 3 saat sıcak kalmasını sağlayacak bir termos. Daha önce hiç kullanmadım.
  3. Adem Türk

Yemek sepeti sipariş hatası

Hem PC üzerinden hem telefondan sipariş vermeyi denedim ödeme ekranında siparişi tamamla diyince bu hatayı veriyor sebebini bir türlü anlayamadım bilen var mı ''Mobil kanaldan bu işlem gerçekleştirilemez''
  4. Adem Türk

İncehesap'ta Sahte İndirim

Bu ram'i alıp sisteme eklicem ama son 2 büyük indirimden beri fiyatı yükseltiyorlar takip ettim indirimden önce 399-400tl yatı vardı şimdi indirim ayağına 429 yazmışlar hayır yani normal zam değil indirim yokken 400tl neden böyle yapıyorlar
  5. Adem Türk

Steam Pazarında Olmayan Koleksiyon Kartı Ne Kadara Satılır?

witcher 3 wild hunt Yennefer (Parlak Koleksiyon Kartı) düştü pazara baktım satışta hiç yok kaç tl ye satılır bu değerli bir şey mi satışta kalmamış bitmiş
  6. Adem Türk

kargo takip numaramı nasıl öğrenebilirim

inventus ürünümü kargoya verdi faturayı mail olarak gönderdi fakat kargo takip numarasını bulamıyorum
  7. Adem Türk

inventus ödeme problemi olur mu?

sistemi özelleştirdim, sepete ekledim, bilgileri girdim, ödeme şeklini havale eft seçtim, siparişi verdim ve hemen ardından verilen iban adresine parayı gönderdim fakat hem farklı banka olduğundan hem de haftasonu ve saat itibari ile işlem beklemede. Sitede 1 gün içinde ödeme falan yapılması...
Top Bottom