Arama sonuçları: *

1. L

Sahibinden Param Güvende kullanılırken nasıl sorunlarla karşılaşabilirim?

Arkadaşlar bu şekilde ürün satsam nasıl sıkıntılar ile karşılabilirim? Güvenilir midir yani bu yöntem? 14 gün içinde iade imkanı varmış karşıdakinin, ramleri bozsa bana geri verse ne yapabilirim?
  2. L

Havale yaparken açıklama kısmına ne yazılmalıdır?

Merhabalar, bugün DA sistemini almayı düşünüyorum da acaba havale yaparken açıklama kısmına ne girmeliyim? Şu ana kadar havale ile pek bir şey almadığım için bilemiyorum yardımcı olursanız çok seviniirm.
  3. L

Rgb ledler---Tunçmatik priz

Bazı sorularım olacak bilenler lütfen yardım etsin: 1-Rgb led olarak trendyoldan cüzdan kuponuyla alabileceğim bir şey önerebilir misiniz? 2-Tunçmatik priz olarak bu alınır mı? Elektrik kesintisinde falan parçaları korumayı sağlar mı...
  4. L

Trendyoldan ne alınır?

Evet trendyoldan 3 tane 35tl'lik kuponum bulunuyor. Sürekli bu konular açıldı biliyorum fakat cidden alacak bir şey bulamadım. Fan çoklayıcı ve akım korumalı priz alacaktım fakat sanırsam bunlar dahil değil. Dahil olup da beğendiğiniz ürünler varsa atar mısınız? Ayrıca bu iki ürün dahil midir...
  5. L

Gameekstra Güvenilir mi?

Arkadaşlar game ekstra güvenilir midir?Pek adını duymadım güvenilir mi diye konu açanları gamegaraj itopya vs vs sinirleniyordum çünkü bilindik markalar fakat bu markayı ben ilk kez duydum. Daha önce ürün alan var mıdır?Zowie mouse alacağım da pek bir yerde yok zaten.
Top Bottom