Arama sonuçları: *

1. KrofeSSional

Barfiks demiri önerisi

Tavana barfiks demiri kurmayı planlıyorum, tavan genişliği 90cm.
  2. KrofeSSional

VDSL Modem önerisii?

İnternet hızım 70-90 mbps, VDSL bir modem arıyorum. İnterneti versin gerisi önemli değil. İkinci el olur sıfır olur. Bütçe 500TL falan
  3. KrofeSSional

PlayStation 5 için televizyon önerisi

PS 5 için televizyon bakıyorum. Bütçe 10-12k arası, hangi monitörü önerirsiniz?
  4. KrofeSSional

İtopya Web'den satın alınan ürün mağazadan teslim alınabilir mi?

Hiç uzatmadan sorumu soracağım. Adresimi seçip satın aldım fakat ben elden teslim almak istiyorum. Acıbadem mağazasına gidip elden teslim alabilir miyim? Kargo sürecini beklemek istemiyorum.
  5. KrofeSSional

Çetinkaya gönderdiği tişörtün etiketini yırtmış

Çetinkaya dan S beden tişört sipariş etmiştim 2 gün sonrasında geldi fakat tişört s beden gibi değil çok daha büyük, beden yerini yırtmışlar hangi beden olduğunu göremiyorum. Neden böyle bir şey yapıyorlar?
  6. KrofeSSional

Amazon küçük tornavida önerisi

Amazon üzerinden küçük bir tornavida almak istiyorum 15-30TL civarlarında var mıdır?
  7. KrofeSSional

Bu ürünün kaç sene garantisi var?

Ürünün garanti süresini bulamadım. Kaç sene garantisi var? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B06XC1WGQR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1
  8. KrofeSSional

Boncuk sniper önerisi

Boncuk atan sniper bakıyorum. Var mı böyle bir şey? Mesela 10 metre ileriden geçen birini boncuk sniper ile vurabilir miyim? Tabii ki de yoldan geçenleri vurmayacağım(Telefonunu çıkar göster diyenlere istisna olabilir.) Var mı öyle bir silah?
Geri