Arama sonuçları: *

1. Masked Sniper

Yardım D-A Sistem UPS Kargo !!

Arkadaslar 26 Martta DA sistem monitör ve adaptör siparis ettim ve 2 Nisan günü kargoya verildi ancak 2 3 gündür kargo takipte bu görüntüyle karşılaşıyorum. Öngörülen teslim tarihinin 6 Nisan (yarın) olacağı yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim. Kargom elime ne zaman...
  2. Masked Sniper

Yardım UPS Kontrolü dışında gecikme sebebi

Arkadaslar; dün, verdiğim siparişler kargoya verildi ancak bugün kargo takipten bakınca "UPS Kontrolü dışında gecikme sebebi" yazdığını gördüm. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. ITOPYA
  3. Masked Sniper

Yardım D-A Sistem Kargo

Arkadaslar geçen hafta persembe sabahi yeni da sistem Aoc monitör ve adaptör siparis verdim. Ancak hala kargoya dahi verilmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum 40. Sıradasin lütfen bekle diyor ben zaten o 40 kişi bekleyene kadar faturam 200 tl gelecek. Ulaşmanin başka bi yolu yok mu veya kargo ne...
  4. Masked Sniper

Yardım İtopya ürünleri kaç günde kargoluyor?

Arkadaşlar itopya ürünleri kaç günde kargoluyor ve arayıp ne zaman kargolayacaklarini sorabiliyor muyuz
  5. Masked Sniper

Olası bir sokağa çıkma yasağında İtopya kargoları iptal oluyor mu?

Arkadaşlar siparişlerim hala kargoya verilmedi. Olası bir yasakta kargolar iptal olur mu?
  6. Masked Sniper

Yardım İtopya'dan DA-Hazır Sistem satın aldım ne zaman kargoya verilir ?

Arkadaşlar öncelikle günaydın perşembe sabahı itopyadan DA - hazır sistem, AOC C24G1 monitör ve asus adaptör satın aldım ancak siparişlerime girdiğimde hala Ürünleriniz Hazırlanıyor. demekte bir fikri veya bilgisi olan var mı teşekkürler.
  7. Masked Sniper

İtopya sistem siparişi ne zaman kargoya verilir ?

Arkadaşlar dün sabah yeni bir sistem sipariş verdim ne zamana kargoya verilir bi yardım ederseniz çok sevinirim
  8. Masked Sniper

İtopyadan sipariş ne zaman kargoya verilir ?

Arkadaşlar dün sabah DA sistemi sipariş ettim şu an baktığımda ise hala ürünleriniz hazırlanıyor diyor ne zamana kargoya verilir ? Ya da sokağa çıkma yasağı gelince kargoları durduruyorlar mı bilgilendirirseniz sevinirim.
Top Bottom