Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

Şehir Bisikleti Tavsiye

Merhaba arkadaşlar, şehir içinde evden işe gitmek bazen de spor amaçlı kullanabileceğim bisiklet arıyorum. Boy 170 kilo 68 Önerebileceğiniz marka ve model varsa yardımcı olur musunuz?
  2. Uğur Altun

30000₺ Ekran Kartı ve Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar masaüstü sistemimi güncellemek istiyorum. Ryzen 5 5600 işlemcim var. 2K monitör ve destekleyecek Nvidia ekran kartı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Elimde kullandığım ASUS DUAL RX6700XT ekran kartını da satmak istiyorum, ne kadara satabilirim?
  3. Uğur Altun

Apple Watch Series 9 Alınır mı?

Daha önce watch se2 kullandım daha sonra satmak zorunda kaldım. Şimdi watch 9 almayı düşünüyorum. Arasında fark var mı? Şuan ki fiyatıyla alınır mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi...
  4. Uğur Altun

Airpods Pro 2.Nesil şuan ki fiyatına değer mi?

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-airpods-pro-2-nesil-type-c-fiyati,301549184.html İphone 15 Pro kullanıyorum. Ekosistem ve uyumluluk açısından almak istiyorum. Sizce şuan ki fiyatına değer mi?
  5. Uğur Altun

Masaüstü Sistemi Satıp Playstation 5 almak mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar elimde bulunan sistemi ikinci elden satıp ve üzerine ekleyip PlayStation 5 almayı düşünüyorum. Sebebi artık eskisi kadar bilgisayarda vakit geçirmiyorum ve gerektiğinde kullanabileceğim kardeşimin masaüstü sistemi var. Satmayı düşündüğüm sistemi paylaşıyorum. Ürünlerin hepsi...
  6. Uğur Altun

İphone 13den İphone 15 PROya geçilir mi?

Merhaba arkadaşlar İphone 13 cihazım var. İkinci el güzel fiyata alıcı buldum. Üstüne ekliyip alsam değiştirmeme değer mi?
  7. Uğur Altun

PTTAVM ve PTTKARGO Sorunu

Merhaba 15/08 tarihinde PttAvm üzerinden bir mağazadan satın aldığım ürün kargolandı ve 17/08 tarihinde bulunduğum adreste ki dağıtım merkezine getirildi. Teslimat adresi olarak PTT KARGOMAT olarak belirtmeme rağmen dağıtım merkezinde ki çalışanlar ne şubeye getirdi ne teslimat adresine ve bunun...
  8. Uğur Altun

Yurtiçi Kargo| Kayıp Kargo Sorunu

İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Ne yapmam gerekiyor? Şubeyi aradım aktarmada olduğunu ve gün içinde geleceğini söyledi. Pek inanasım gelmedi.
Top Bottom