Arama sonuçları: *

1. samuraikek

Yardım Ucuza Steam Bakiyesi Almak için Öneri İstiyorum

Perşembe günü hollow knight silksong alacağım 20 dolarlık bakiyeyi en ucuz nasıl alabilirim paybackler,kart kampanyaları vs?
  2. samuraikek

Chat Gpt için uyguna hesap satan site var mı?

Selamlar hesap sitelerinde falan chat gpt hesapları satılıyor mu acaba ayda 20 dolar verecek gelirim yok. İngilizce çalışırken kullanmak istiyorum
  3. samuraikek

Hepsiburada Peşin Fiyatına taksit yapmama saçmalığı?

Anker kulaklık alacağım güzel bir kupon da var ama taksit yok. Peşin fiyatına 3 taksiti Amazon yapıyor Trendyol yapıyor N11 yapıyor.Hatta ürün bimde olsaydı 6 taksit bile yaparlardı ama koskoca hepsiburada 2 taksitte bile faiz koyuyor.
  4. samuraikek

Amazon Prime Yenileme Fiyatı 7.90?

amazon primemım bitecek de burada yazdığı gibi 7.90dan mı yeniler yoksa 40dan mı? 6 aydır samsung kuponundan gelen prime'ı kullanıyorum.
  5. samuraikek

Koskoca A101'in vade farksız taksit yapamaması

Bim vade farksız 4-6-9 taksit yapabiliyor ürünün fiyatına göre. Ama A101 hiç bir ürüne vade farksız taksit yapmıyor.Hatta 7 bin lirada 700-800 TL üstüne koyuyorlar. Migros Bim Media Markt,şok vade farksız taksit yapabilirken en çok şubeye sahip A101'in bankalarla anlaşmaya gücü yok mu?
  6. samuraikek

Yardım İkinci el araçlarda pazarlık hakkında

Merhaba 1-1.1 arası 2017+ peugeot 3008 allure donanım almak istiyorum. Bazı galerilerde 1.150ye falan buldum bunlar nakit ödemeye ne kadar indirim yaparlar? 1.1 milyona inerler mi mesela?
  7. samuraikek

2. El Suv konusunda öneri istiyorum

Bütçe 900b-1.1m arası Özellik yönünden dolu olsun Kilometre 140 altı olursa iyi olur Hangi marka modeli önerirsiniz?
  8. samuraikek

Hayat Bitti (Nays oyun indirimi %10)

Oyun alışverişlerinde iade oranı %20den %10a düşürülmüş.Hayat bitti
  9. samuraikek

Gardropsdaki ucuz PS4 güvenilir mi?

Bunu buldum özel seri çift kol çift oyun falan normalde ps4ler 5-10 bin arası bana çok ucuz geldi güvenilir midir?
  10. samuraikek

WebOs Tvler hakkında sorularım

Merhaba web OS bir televizyon almayı düşünüyorum. 1) LG televizyonlarla mağazaları aynı mı ve tüm uygulamalar var mı? 2) İşletim sistemi güncelleme alıyor mu? 3) Her markanın Web OS modeli aynı performansta mı?
  11. samuraikek

Araba Önerisi Alabilir miyim? (Kadranda GPS özelliği şartıyla)

Selamlar ocakta yeni araba almayı düşünüyoruz bütçemiz max 1 milyon ve ikinci el olacak.Resimdeki gibi dijital kadranında GPS Açılabilen araçlar nelerdir?
  12. samuraikek

Turkcell Salla Kazan Cimriliği

Türk Telekom ve Vodafone mutlaka genel internet verirken Turkcell bip,tiktok Instagram falan veriyor. Hem en pahalısın hem en rezil ödülleri veriyorsun
  13. samuraikek

🔥İndirim LC Waikiki İndirim Çarkı Kod Paylaşım

LC Waikiki İndirim çarkında çıkan kodları bu başlıkta paylaşalım. Alışveriş yapmayacağımız günler çıkan kodları paylaşalım ihtiyacı olan kullansın.
  14. samuraikek

İkinci el One S PS4 ile Takas edilir mi?

Evde hem one s hem series s var one S'i satıp PS4 almak istiyorum ama temiz ps4 nasıl seçilir hiç bir fikrim yok.
  15. samuraikek

İtopyada iptal tuşuna bastım nasıl iptalden vazgeçerim?

İtopyadan xbox series s almıştım vatanda daha ucuza görünce iptale bastım fakat 7 gün içinde geri dönüyormuş para yani o zamana kadar indirim biter. Bu sebeple iptalin iptalini yaptırmam lazım email attım şikayet vardan yazdım yarın da arayacağım. Daha önce böyle bir şey yaşayan yol gösterebilir mi?
Geri