Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Yardım İtopya kargo ne kadar sürede gelir

Merhabalar Itopya.com dan xbox gamepadi almak istiyorum fakat Ankara'dan başka bir yerde stok yok gözüküyor. İstanbul Esenyurta kargo söylesem kaç günde gelir İstanbul Maltepe ye söylesem kaç günde gelir (Maltepe adresine sadece salı ve cuma gelmesi lazım böyle bir ayarlama yapılıyor mu onu da...
  2. Toukhan

Adeks Store ile garantiye giden var mı?

Varsa sorularım olacaktır firmaya ulaştım ama biraz geç cevap veriyor da ^-^
  3. Toukhan

Yardım Trendyol cüzdan nasıl kullanılıyor?

Trendyol cüzdan ile steam e-pin almak istiyorum 10 liralık ama ödeme kısmında çıkmıyor nası kullanacağım bunu?
  4. Toukhan

Yardım Trendyoldaki fiyat ile e-fatura daki fiyat farklı?

Geçtiğimiz haftasonu trendyoldan haylou gt1 plus söyledim 154₺ üründü 25₺ indirim kodu kullandım 129₺ ye geldi ve kartımdan 129₺ çekti. 1 saat önce e-fatura bana ulaştı ve faturadaki fiyat 154₺ yazmakta. Acaba ürün yurtdışından mı geliyor? Yoksa kuponlar faturada gözükmez mi?
  5. Toukhan

Yardım Trendyol Visa Kart Kaydetme Kuponu!

Sabahta açmıştım konuyu ama ilgilenen olmamıştı tekrar açıyorum o yüzden. Bu kampanyadan nasıl faydalanacağım ve elektronik de geçerli mi?
  6. Toukhan

Yardım Trendyol kart kaydetme kampanyasi

Benim bundan yararlanmam icin alışveriş yapıp da mı kartımı kaydetmeliyim yoksa kartımı kaydedip mi alışveriş yapmam lazım? 1602328299 Help
  7. Toukhan

Hepsiburada indirimde kalan zamanı görme?

Hepsiburada üzerinden bu siparişi vermek istiyorum haftasonu vereceğim siparişi satıcı puanı ve yorumları oldukça güzel gördüm sepete ekledim şimdi bunu ama indirim bittiğinde sepetteki indirimde bitecekmi ve indirimin ne zaman bittiğini nerden öğrenebilirim
  8. Toukhan

Yardım Trendyol parasını karta yükleme

10 lira trendyol parası var ininale yüklemenin herhangi bir yolu varmı? Xbox gamepass almak istiyorumda 1 aylık
  9. Toukhan

Yardım Hepsiburada sipariş numarası ile siparişi görme

Varmı böyle bir şey? Elimde sipariş numarası var ama siparişi göremiyorum veya görebilecek bir yer bulamıyorum (üye olmadan sipariş).
  10. Toukhan

Çözüldü✓ Hepsiburada evde açılan kargoyu iade alıyor mu?

Telefon aldım elime ulaşırsa eğer bir sorun olursa iade edebiliyormuyum sorunsuz bir şekilde?
Top Bottom