Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Hepsiburada spesifik yorum linki nasıl alınır?

MSI shout out kampanyası dahilinde Hepsiburada üzerinden ürün aldım. Kampanyaya katılmak için o ürüne değerlendirme yapmam gerekiyor. Değerlendirmeyi yaptım ama MSI bana sadece kendi yorumumun görüntülendiği bir URL istiyor. Fakat Hepsiburada sitesinde sadece o ürüne yapılan tüm...
  2. Charles Darwin

ÜRÜN İADE SÜRESİ HAKKINDA

İnternetten aldığımız bir ürünün 14 günlük iade etme süresi kargodan teslim aldığımız gün mü yoksa fatura tarihinden itibaren mi başlar?
  3. Charles Darwin

Bir daha kasım indirimlerini beklemem

1 hafta önce alacağım sistem parçalarını belirledim ve hangi satıcılardan alacağımıda belirledim fiyatları not ettim hatta akakçe üzerinden fiyat çizelgesine bile bakıyorum bugün sabah son kez baktım fiyatlara her şey normaldi ama 10 dakika önce baktım belirlediğim satıcılar neredeyse ürünlerin...
  4. Charles Darwin

Ders notları çıkarmak için F/P yazıcı önerisi

Sadece ders notları çıkarmak için yazıcıya ihtiyacım var bütçem maksimum 1.000₺
  5. Charles Darwin

Araba lastiği için pompa önerisi

Araba lastiğini şişirmek için çakmaklı pompa önerisi verebilir misiniz ? Bütçe : 500₺
  6. Charles Darwin

Öneri F/P Vantilatör önerir misiniz ?

F/P Masaüstü veya oda tipi vantilatör önerisi istiyorum.
  7. Charles Darwin

Göğüs / Omuz çantası hakkında düşünceleriniz ?

Cepte telefon, cüzdan vesaire taşımak zor oluyor ayrıca eşofman ve şort v.b gibi giysilerimin ceplerinde fermuar olmadığı için aşağıda ki hakiki deri göğüs / omuz çantasını aldım fiyatı uygun geldi 50₺ kupon ve nays ile 190₺ civarına almış oldum iyi mi? ettim kötümü ettim bilmiyorum sizce fiyatını...
  8. Charles Darwin

Bilgisayar/Çalışma masası önerisi

Hem bilgisayar kasasını koyacağım hem de rahatlıkla ders çalışacağım sağlam ve sallanması olmayan 1.000₺ veya 1.500₺ civarında masa önerisi istiyorum.
  9. Charles Darwin

Sahibinden Param Güvende Güvenilir mi ?

Sahibinden.com üzerinden Microsoft Türkiye Garantili Xbox Series S cihazımı satılığa çıkaracağım malum küçük bir şehirde yaşıyorum ve alıcı çıkmıyor o yüzden param güvende sistemi hakkında bilgi almak istiyorum. Satıcıyı mağdur eden bir sistem mi ? Ürüne kargo da zarar gelirse sorumlusu kim...
Geri