Arama sonuçları: *

1. A

Sporthink kendi hatası olmasına rağmen hediyeme el koydu

Geçen hafta annem bana hediye olarak sporthink mağazasından Adidas eşofman ve ceket almış. Bu gün eşofman büyük geldiği için değişim amacıyla aldığı mağazaya gittim. Mağazada ürünün satılmadığını çalıntı durumda olduğunu söylediler bana hırsız muamelesi yaptılar. Daha sonra kamera kayıtları...
  2. A

Villa kiralıcaz ama dolandırıcı mı

Tatil için villa kiralıcaz ama dolandırılmaktan korkuyoz daha önce ağımız yandı. Nasıl anlarız https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-turistik-gunluk-kiralik-muhafazakar-ozel-havuzlu-3-plus1-ultralux-villa-1253242542/detay İlan bu adamın telefon nosunu sorgulayinca şu çıkıyor İsimler...
  3. A

Şuan en iyi ikinci el satış kargo hangi platform

İkinci el veya yurt dışından getirdiğimiz ürünleri satıyorum. Şuan sahibinden param güvende kullanıyorum ama çok fazla komisyon alıyor. Bunlar dışında dolap gardrop letgo Akakçe falan var en az komisyon alan hangisi
  4. A

Numara taşımada ne kadar ücret çıkar

Vodafoneluyum taahhütüm bitti numaramı türktelekom selfy e taşımak istiyorum. Paket fiyatları uygun geldi ama taşıma için ekstra ücret çıkarmı ek yazıları okudum ama bişey göremedim
  5. A

N11 iade imkanı hiç mi yok

Bı ürün almak istiyorum aynı satıcının farklı platformlarında 2500tl ama n11 kampanya var 2000tl. İade imkanı falan yok diye okudum doğru mu nasıl bir sistem var
  6. A

Trendyol go siparişini almasam para iadesi olur mu

Trendyol go dan tam sipariş verirken ödeme ekranında sisteme bişey oldu tekrar ürün seçenekleri seçtirdi. Ödeme yaptım ve ödeme ekranında tek ürün fiyatı yazıldığından emindim sipariş sonrası bir baktım iki ürün sipariş geçilmiş. Hemen temsilciye yazdım ama kanıtım olmadığı için yardımcı...
  7. A

İkeadan indirimli bir şey almanın yöntemi var mı

Çalışma masam için şu lamba tam ihtiyacım olan şey https://www.ikea.com.tr/urun/skurup-siyah-12-cm-masa-duvar-lambasi-20471141 Ama fiyatı çok yüksek geldi. İndirim almak için bir yöntemi var mı hediye çeki ilk sipariş vb tarzda bişeyler bilen varsa yardımcı olabilir mi
  8. A

Bu Ukraynalı dolandırıcı mıdır

Sahibinden de tenis raketi satıyorum. Biri yazdı numarası Ukrayna numarası. Başta kesin dolandırıcı dedim ama sorduğu sorular falan mantıklı birde Antalya'da bir sürü Ukraynalı var. Ama emin olamadım
  9. A

Nike vb yerlerde çalışan indirimi ne kadar.

Barçında çalışan bir yakınım var. Bir Nike modeli beğendim ama fiyatı biraz yüksek, zamanında demişti çalışan indirim var sana ayarlarım. Çok da samimi değilim soramiyorum ne kadar indirim yapıyorlar diye %10 falansa ha fiyatı bana yüksek gelir. O sebeple bilen var mı yüzde kaç indirim veriyorlar
  10. A

Ürün satıcam ama bozuk iade gelirse

Param güvende ile elektronik bir ürün satıcam alan adam bozup iade ederse veya bir parçasını alırsa sahibindenin buna karşı birşeyi var mı
  11. A

Trendyol puanı nasıl nakite çevirebilirim

500tl lık Trendyol parapuanım bunu trendyoldaki herşeyde harcayabiliyorum nasıl nakite çevirebilirim ne alsam ikinci elde değer kaybetmeden minumum zararla satabilirim
  12. A

Spigenden hediye çekiyle ne alınır

Spigenden 1000tl hediye kodum var. Ne alacağımı bilmiyorum adaptör kablo ihtiyacım yok mi11t pro kullanıyorum uygun kılıf yok. Samssung watch 5 im var ekran koruyucu alacaktım ama 800tl yi ona harcamak istemiyorum...
  13. A

Kapıda ödeme alan marketler

Şok kapıda ödeme kabul ediyor ama orda aradığım herşeyi bulamıyorum. Eskiden migrosda alıyordu ama şimdi seçenek olduğu halde seçilmiyor. Başka bildiğiniz var mı
  14. A

Bionluk dolandırılırmiyim

Bionlukta ilanım var solidworks üzerinden çizim yapıyorum fiyatımda uygun bu gün biri yazdı araba parçaları çizdirmek istiyorum diye örnek istedim küçük pim, bağlantı aparatları gibi küçük parçalar var. Bildiğim kadarıyla orda bir onaylama süreci var. Ama eğer karşı taraf ben ona çizimi...
  15. A

Ptt kargoları karıştırdı

Sahibinden param güvende ile tenis raketi satın aldım. Karşı taraf gayet iyi birisi kargoya vermeden önce fotoğraf attı. PTT ile gönderdi. Bu gün kargom teslim edildiğinde şoka uğradım. Nike Air deldon ayakkabı geldi. Karşı tarafı aradım raket gönderdiğine emin. PTT müşteri hizmetlerini aradım o...
  16. A

Sahibinden iade nasıl işliyor

Merhaba sahibinden üzerinden 2.el USB adaptörü tarzı bişey alıcam ama bilgisayarım ile uyumlu çalışıp çalışmıcağı belli değil. Satın alsam elime ulaşınca deneyip eğer uymazsa nedensiz bir şekilde iade edip tüm paramı geri alabilirmiyim
  17. A

Philips airfrylar arasındaki farkları

Airfry alıcam phlips marka almaya karar verdim. 4000tl altı modellere bakıyorum birçok model var ama farkları neler anlayamadım. Philips essential Hd9252/70 , Hd9252/90, HD9252/91, HD9252/21, 5000series HD9255/60 Hepsinin watt değeri litresi aynı Bu modeller arası farklar neler bilen arkadaşlar...
  18. A

4000TL Airfry Önerisi

Boyutu çok önemli değil tek yaşıyorum max 2,3 kişilik yemek yaparım. Önem verdiğim şey kolay temizlenmesi ve işimi kolaylaştıracak akıllı özelliklerinin olması (pişirme algılama, otomatikman pişirme sıcaklığı gibi şeyler tam bilmiyorum)
  19. A

Airfry mı Mikrodalga fırın mı

Öğrenciyim evim var, tek yaşıyorum. Ev işleriyle beraber yemek yapmak çok zaman kaybettiriyor. Evde fırın vb bir şeyim yok bu sebeple donuk yiyecekler alıp pişirmek pek mümkün olmuyor. Bu sebeple yemek hazırlamam da yardımcı olcak bir şey almak istiyorum. Airfrylar son zamanlarda çok revaçta...
  20. A

Dolap vb alternatifi düşük komisyonu site

Elimde kullanmadığım ürünleri satıyorum. Ürünlerimi hem dolap hemde sahibinden param güvende ile satıyorum. Ama bu platformlar çok fazla komisyon alıyor. Sahibinden param güvende biraz daha az alıyor. Örneğin 1500tl lık bir ürünün var. Sahibindene koyduğum satın alım esnasında müşteriden %10...
Geri