Arama sonuçları: *

1. A

Bu Ukraynalı dolandırıcı mıdır

Sahibinden de tenis raketi satıyorum. Biri yazdı numarası Ukrayna numarası. Başta kesin dolandırıcı dedim ama sorduğu sorular falan mantıklı birde Antalya'da bir sürü Ukraynalı var. Ama emin olamadım
  2. A

Nike vb yerlerde çalışan indirimi ne kadar.

Barçında çalışan bir yakınım var. Bir Nike modeli beğendim ama fiyatı biraz yüksek, zamanında demişti çalışan indirim var sana ayarlarım. Çok da samimi değilim soramiyorum ne kadar indirim yapıyorlar diye %10 falansa ha fiyatı bana yüksek gelir. O sebeple bilen var mı yüzde kaç indirim veriyorlar
  3. A

Ürün satıcam ama bozuk iade gelirse

Param güvende ile elektronik bir ürün satıcam alan adam bozup iade ederse veya bir parçasını alırsa sahibindenin buna karşı birşeyi var mı
  4. A

Trendyol puanı nasıl nakite çevirebilirim

500tl lık Trendyol parapuanım bunu trendyoldaki herşeyde harcayabiliyorum nasıl nakite çevirebilirim ne alsam ikinci elde değer kaybetmeden minumum zararla satabilirim
  5. A

Spigenden hediye çekiyle ne alınır

Spigenden 1000tl hediye kodum var. Ne alacağımı bilmiyorum adaptör kablo ihtiyacım yok mi11t pro kullanıyorum uygun kılıf yok. Samssung watch 5 im var ekran koruyucu alacaktım ama 800tl yi ona harcamak istemiyorum...
  6. A

Kapıda ödeme alan marketler

Şok kapıda ödeme kabul ediyor ama orda aradığım herşeyi bulamıyorum. Eskiden migrosda alıyordu ama şimdi seçenek olduğu halde seçilmiyor. Başka bildiğiniz var mı
  7. A

Bionluk dolandırılırmiyim

Bionlukta ilanım var solidworks üzerinden çizim yapıyorum fiyatımda uygun bu gün biri yazdı araba parçaları çizdirmek istiyorum diye örnek istedim küçük pim, bağlantı aparatları gibi küçük parçalar var. Bildiğim kadarıyla orda bir onaylama süreci var. Ama eğer karşı taraf ben ona çizimi...
  8. A

Ptt kargoları karıştırdı

Sahibinden param güvende ile tenis raketi satın aldım. Karşı taraf gayet iyi birisi kargoya vermeden önce fotoğraf attı. PTT ile gönderdi. Bu gün kargom teslim edildiğinde şoka uğradım. Nike Air deldon ayakkabı geldi. Karşı tarafı aradım raket gönderdiğine emin. PTT müşteri hizmetlerini aradım o...
  9. A

Sahibinden iade nasıl işliyor

Merhaba sahibinden üzerinden 2.el USB adaptörü tarzı bişey alıcam ama bilgisayarım ile uyumlu çalışıp çalışmıcağı belli değil. Satın alsam elime ulaşınca deneyip eğer uymazsa nedensiz bir şekilde iade edip tüm paramı geri alabilirmiyim
  10. A

Philips airfrylar arasındaki farkları

Airfry alıcam phlips marka almaya karar verdim. 4000tl altı modellere bakıyorum birçok model var ama farkları neler anlayamadım. Philips essential Hd9252/70 , Hd9252/90, HD9252/91, HD9252/21, 5000series HD9255/60 Hepsinin watt değeri litresi aynı Bu modeller arası farklar neler bilen arkadaşlar...
  11. A

4000TL Airfry Önerisi

Boyutu çok önemli değil tek yaşıyorum max 2,3 kişilik yemek yaparım. Önem verdiğim şey kolay temizlenmesi ve işimi kolaylaştıracak akıllı özelliklerinin olması (pişirme algılama, otomatikman pişirme sıcaklığı gibi şeyler tam bilmiyorum)
  12. A

Airfry mı Mikrodalga fırın mı

Öğrenciyim evim var, tek yaşıyorum. Ev işleriyle beraber yemek yapmak çok zaman kaybettiriyor. Evde fırın vb bir şeyim yok bu sebeple donuk yiyecekler alıp pişirmek pek mümkün olmuyor. Bu sebeple yemek hazırlamam da yardımcı olcak bir şey almak istiyorum. Airfrylar son zamanlarda çok revaçta...
  13. A

Dolap vb alternatifi düşük komisyonu site

Elimde kullanmadığım ürünleri satıyorum. Ürünlerimi hem dolap hemde sahibinden param güvende ile satıyorum. Ama bu platformlar çok fazla komisyon alıyor. Sahibinden param güvende biraz daha az alıyor. Örneğin 1500tl lık bir ürünün var. Sahibindene koyduğum satın alım esnasında müşteriden %10...
  14. A

Param Güvende iade hakkında

Param güvende ile bir ürün sattım alıcı direk satın almış. İnternette insanların ürünü satın alıp zarar verip ya da bir parçasını alıp iade ettiklerini ve buna karşı hiçbişey yapamadıklarını yazmışlardı. Buna karşın ne yapabilirim kargoya verirken ürünün videosunu fotoğrafıni çekmek gibi bir şey...
  15. A

Çiçek Sepeti alternatifi öneri

Sevgililer günü için kız arkadaşıma çiçek göndercektim fakat düzgün bir buket 350 TL den başlıyor 500 e kadar gidiyor biraz fazla aşırı geldi hakettiğinin çok daha üzeri bence. Alternatif önereceginiz platformlar var mı? Yerel çiçekçilere baktım ama yılda bir iki kere yaptığım bişey...
  16. A

Amazon 2 farklı kartla ödeme yapmak

Amazondan klavye alıcam ama ödemeyi iki farklı karttan yapmam lazım, 200tl lık kısım bir yerden 400tl lık kısım başka bir karttan nasıl yapabilirim
  17. A

Teknolojik ürünlerde vergi indirimi gelecek mi?

Gerçektende Vergi düzenlemesi gibi bir şey olucak mı? Yoksa sadece gündem değiştirme mi? Olursa bilgisayar telefon hepsine gelir mi ?Tahmini ne zaman gelir
  18. A

Yakın zamanda indirim olur mu?

Arkadaşlar Marta kadar Özellikle Laptoplar da yarıyıl indirimi gibi indirimler olur mu?
  19. A

Ürün değişimi Tüketici hakları bir soru

Ben bundan belli bir süre önce bir ürün aldım. Ürünü 2-3 kere kullandım olmaması gereken bir deformasyon oldu 30 gün içerisinde aldığım mağazaya götürdüm. Bir destek talebi oluşturdular ürünün kalite departmanının incelemesi lazım size en geç 23 gün içerisinde döneriz dediler. Aradan bir süre...
  20. A

Vatan 5Ay kargo?????

Bu gerçek olabilir mi? Alt kısımda 2iş gününde kargo yazmışlar üstte 24 mayıs demişler. Bu bilgisayarın piyasa fiyatı en düşük 30 binden başlıyor burada bu kadar ucuz olunca 24 mayıs gerçekçi geldi biraz.
Top Bottom