Arama sonuçları: *

1. Ryuzaki666

netkargo Thermaltake kasa/sistem bekleyen var mı?

itopyadan klavye almıştım yarım saat önce geldi kapının önüne klavyeyi ve thermaltake bir kasa koymuşlar. kurye gitmeden hemen geri verdim adresleri kontrol etti aldı. Gölcük civarı sanırım Değirmendere mahallesiydi. Bekleyen varsa dikkat etsin.
  2. Ryuzaki666

Bilgisayarımı ne kadara satarım?

AMD RYZEN 5 1600 AF 3.2GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart ASUS TUF GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı PATRIOT 8GB Viper Steel Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram × 2 Kingston 500GB NV1...
  3. Ryuzaki666

düz taban için ayakkabı seçimi

Düz taban olduğum için uzun süre ayakta kalınca ayaklarım kopacak gibi oluyor. Bu yüzden orijinal ayakkabı almak istiyorum marka seçeneklerim nike ve skechers. İki modelden de düz tabana iyi gelen modeller beğendim hangisini önerirsiniz ve neden? Nike modelleri...
  4. Ryuzaki666

Hepsiburada Kırmızı Elma satıcısından telefon almalı mıyım?

hepsiburada üzerinden samsung galaxy A72 almak istiyorum. Satıcı olarak kırmızı elma gözüküyor hepsiburada yok. Şikayet var sitesinde satıcı ile ilgili fazla şikayet yazılmış ve satıcı hiçbirini olumlu sonuçlandırmamış. Almalı mıyım?
  5. Ryuzaki666

Hepsiburada Alışveriş Kredisi

Hepsiburada üzerinden cep telefonu almayı düşünüyorum fakat taksit olmadığı için alışveriş kredisinden yararlanmak istiyorum, süreç nasıl işliyor?
  6. Ryuzaki666

Gaming Gen aldığım pc sıkıntılı

20 Haziran' da gaming gen den modart pc ma4 almıştım 1 günde geldi kargoda bir sıkıntı yoktu fakat görüntü gelmiyordu. Bayağı uğraştım ramleri çıkar tak ekran kartını çıkar tak vs. ne okuduysam ne izlediysem hepsini yaptım fakat görüntü gelmedi. Gece uyumadan önce ramleri ve bios pilini çıkarıp...
Top Bottom