Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Çözüldü✓ Bu E Arşiv faturası kabul edilebilir mi? (Gençer Gaming)

Gençer Gaming den hazır sistem aldım 12.703.91 TL'ye daha sonrasında ise Gençer Gaming yetkilisi benimle iletişime geçti ve ellerinde benim aldığım psu ve kasanın olmadığını belirtti istersem 360tl fark ile gold psu alabileceğimi belirtti ve bende Gençer Gaming'in verdiği iban'a parayı gönderdim...
  2. ŞahinBaşaran

Yardım Hangi matkabı almalıyım?

Arkadaşlar ev işleri için matkap alacağım matkaplardan neredeyse hiç anlamıyorum normalde a101'den alacaktım ama yanında uç falan olmadığı için internetten alma karar verdim sizce hangisini almalıyım veya a101'den alıp internetten ona uç mu alayım...
  3. ŞahinBaşaran

Yardım Trendyol kettle önerisi

Arkadaşlar bana trendyol üzerinden kettle önerir misiniz? maks 110 120tl olsun trendyol kuponum var da
  4. ŞahinBaşaran

Çözüldü✓ Media Markt siparişim gözükmüyor

Arkadaşlar media markt üzerinden 15 20 dakika önce mouse aldım ama siparişim gözükmüyor mail de gelmedi ama para karttan çekilmiş.
  5. ŞahinBaşaran

Furylevel Y1 Satışa Sunuldu! 499TL

Furylevel kanalının ilk kendi markasına ait bir ürün olan furylevel y1 satışa sunuldu bence alınabilir şu anda 650tl'lik bir fiyatı var fury z gibi modüler klavyenin kapağı çıkartılıp boyanabiliyor ama garanti bittikten sonra boyanması tavsiye ediliyor sepette ek indirim ile şu anda 627tl bence...
  6. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Şoka Gelicek Olan Kablosuz Everest Gaming Mouse! 18 Ağustos

Şok Marketlere 18 Ağustos'ta Everest Kablosuz Gaming Mouse ve diğer teknolojik ürünler geliyor Mousenin en ucuz internet fiyatı'da 69tl ama evinize şok yakınsa ve beklemek istemiyorsanız şoktan almak daha mantıklı bence Mouse dışında tablet çocuk saati kulaklık ve çizim tableti geliyor...
  7. ŞahinBaşaran

🔥İndirim A101'e Logitech G300s Geliyor 159TL!

A101 marketlere 15 temmuz'da logitech g300s geliyor bence alınmaz fiyatı 159tl hem çok eski bir mouse hemde o fiyata daha iyi mouseler var.
  8. ŞahinBaşaran

🔥İndirim A101'e Bu Hafta Gelicek Olan Ürünler Webcam 60TL! 10 Haziran

A101'e Bu hafta 60tl'ye webcam geliyor ihtiyacı olanlar alabilir daha önce 100tl idi fiyatta baya düşüş olmuş ve ayrıca piranha tablet'te geliyor fiyatı 650tl bütçesi olmuyanlar alabilir ama tavsiyem bütçenizi arttırın bence. piranha bluetooh kulaklıkta alınabilir bence hdd'de alınabilir bence...
  9. ŞahinBaşaran

🔥İndirim A101'e Gelicek Olan Philips Gaming Mouse

A101'e 20 mayıs tarihinde philips gaming mouse gelicek mouse 129tl alınabilir çift rgb olmadı güzel ama internette daha ucuz 119tl yani pekte alınır değil a101'den ayrıca internetde farklı mouselerde var yok ben beklemek istemiyorum internete güvenmiyorum kartım yok diyorsanız a101'den alınabilir.
  10. ŞahinBaşaran

🔥İndirim 23 27 Nisan Bime Teknolojik Ürünler Geliyor!

Bime 27 nisan günü teknlojik ürünler gelicek bence gayet güzel ürünler maalesef gaming ürün var drone alınabilir, tablet alınabilir ama 1000tl'ye yükseltip farklı seçenekler alınabilir, powerbank alınabilir, akıllı saat ve bileklik alınır bence, kablosuz kulaklık alınabilir, eken aksiyon...
  11. ŞahinBaşaran

PeP Kart Alınır mı? Euro Biriktirimek İçin

Bildiğiniz üzere dolar ve euro artıyor ve bende azcık bir parayı pep karta ekliyeceğim dolar ve euro düşücek gibi değil papara kullanıyorum ama 18 yaşından küçük olduğum için geçemiyorum sizce PeP geçmelimiyim?
  12. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Bime Rgb Ampül Geliyor! 12 Mart

Bime Bu Hafta Rgb Ampül Geliyor Sanırım 12 Mart Tarihinde Gelicek Ürün Gerçek Rgb Uygulaması Var Ordan Ayarlarınızı Yapabilirsiniz Fiyatıda Bence Uygun Fiyatı 65TL
  13. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Şok'a Gelicek Rampage Gaming Ürünler 1 Nisan Düzenlendi

Merhaba Şoka Rampage Ürünlerinin Tekrar Geliceğini Söylemiştim 24 Mart Tarihinde Rampage Gaming Ürünler Tekrar Geliyor Yeni Eklemeler Var Klavye Rampage Kb R57 X Jammer Fiyat Hakkında Bir Bilgi Yok Mouse Rampage Smx R47 X Jammer Fiyat Hakkında Bir Bilgi Yok Kulaklık Rampage Rm K27 X Jammer...
  14. ŞahinBaşaran

🔥İndirim A101'e Gelicek Olan Rgb Led Ve Gaming Ürünler 11 Mart

A101'e 11 mart günü ledler ve gaming ve teknolojik ürünler geliyor ürünlerin çoğu alınır gibi bazıları çöp diyecek ama fiyatlarına göre alınabilir bence
  15. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Bime Gelicek Olan PlayStation 4

Bime 5 Mart Tarihinde Ps4 Gelicek
  16. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Bime Gelecek Olan Toplama Sistemler

Bime 26 Şubat Günü 2 Tane Gaming Sistem Gelecek Çok Anlamıyorum Ama Sistemler İyi Gibi Ama Fiyatına Göre Kötü Bence Battle IX5 14836 Fiyat 5799TL İşlemci İntel 10400f Ram 8GB Ekran Kartı Gtx 1050Tİ Kasa Quado Battle Gaming Mesh Battle IX5 44816 Fiyat 3499TL İşlemci İntel İ5 4460 Ram 8GB...
  17. ŞahinBaşaran

Trendyol İndirim Yalanı

2 Gün önce 60tl'ye aldığım priz şu anda indirimde 94tl bu nasıl indirim? bu tür şeylerde satıcılar indirim yapmak yerine fiyatı yükseltiyor bazılarıda fiyatı yükseltip normal fiyatına çekiyor bunlarda sözde indirim oluyor gerçekten indirim yapan satıcılar var ama sayıları çok az sizinde bu tür...
  18. ŞahinBaşaran

Şoka Gelicek Olan Rampage Ürünler Ve Gelebilecek Olan Philips Gaming Ürünler

Bildiğiniz Üzere Şoka 18 Kasımda Rampage Gaming Ürünler Gelmişdi Ve Tekrar Gelicek Rampage Discord Görevlilerinden Aldığım Bilgilere Göre Klavye Aynı Olacak Mouse Aynı Olacak Kulaklık Aynı Olacak X Jammer Kulak İçi Versiyon Eklenecek Monitör Değişebilir Koltuk Değişecek Tabi Bu Kesin Değil...
  19. ŞahinBaşaran

Yardım Gogle Adwors Kredi Kartını Kaldıramıyorum

Merhaba kardeşim bugün play storeden yanlışlıkla 5tl'lik bir şey aldı bende tekrar alır veya ben alırım diye kartı kaldırmak istedim ama kartım gogle adworsa kayıtlu olduğu için kaldıramadım bende gogle adworsdan kaldırayım dedim kaldırmak için yeni bir kart eklememiz lazımmış bende boş bir...
Top Bottom