Arama sonuçları: *

1. B1L0

Usb 3.0 Hub önerisi lütfen

Bütçe: 125 type a-type a veya type c-type a olması farketmez düzgünce çalışsın yeter
  2. B1L0

3.0 Usb Çoğaltıcı ve CAT6 kablo önerisi

3.0 usb çoğaltıcı önerisi ve 5-10 Metre olacak şekilde cat 6 ethernet kablosu önerisi olan var mı? Kargo ücreti olmaması açısından amazon iyi olur
  3. B1L0

Sepetist.com 2. El ürün satmış olabilir mi?

Arkadaşıma n11 üzerinden sepetist satıcısından laptop aldık bugün itibari ile geldi driver işine bakarken şans eseri garanti durumunu gördüğümde eylül 2022de başladığını gördüm yardımlarınızı bekliyorum.
  4. B1L0

Gaming Gen Tr Ürünüm neden kargolanmadı

Resimde görüldüğü gibi cumartesi sipariş vermiştim sabahtan beri paketlendi olarak gözüküyor fakat kargoya verilmedi sebebi nedir sizce sizde de böyle mi gözüküyor?
  5. B1L0

Yardım Kargo 4-5 Kilo kitaba kaç para alır ve hangi kargoyla göndermeliyim

Merhaba arkadaşlar istanbul-konya arasına 4-5 kilo(6-7 kitap var) kitap için kaç para alırlar , hangi kargoyla göndersem daha uyguna gelir ve poşete koymam yeterli mi kutuya mı koymam lazım yardım eder misiniz.
  6. B1L0

Sinerji'den Aldığım Klavye Evime mi Gelecek ?

Merhaba , sabah sinerjiden klavye sipariş ettik. Sipariş bilgilerimizde evimizin adresi verdik ve öyle gözüküyor fakat kargo takipten baktığımda gönderim adresi yaşadığım yerin şubesi olarak göözüküyor . Benim bunu almak için şubeye gitmem mi gerekecek yoksa eve getirirler mi ?
  7. B1L0

Hepsiburada indirimi başka sitelerde var mı

Merhaba , hepsiburada mobilden ilk alışverişte 100 TL üzerine 50 TL indirim veriyor bilmeyen arkadaşların haberi olsun . Sorum şu diğer sitelerde de buna benzer indirim veya kampanya var mı acaba ?
  8. B1L0

Hepsiburada'da aynı anda 2 indirim olur mu

Hepsiburada'da aynı anda 2 indirim kullanılıyo mu 300 tl üstüne 40 lira ve ilk üyelik için 50 lira indirim yapmak istiyorum 1625841602 ama olmuyor *
Top Bottom