Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

WİNDOWS 11 PRO KEY ÖNERİSİ

WİNDOWS 11 pro key alacağım güvenilir site olsun nerden almam gerekir Retail model daha iyise retail key alacağım
  2. BixiBlake

En Ucuz Vp Nerden Bulabi̇li̇ri̇z

1450 vp alacam en ucuz nerde var
  3. BixiBlake

Hepsipapeli kullanmak için hepsipayi onaylamam mi gerekir?

Soru başlıkta 75 tl hepsipapelim var nasıl kullanacam
  4. BixiBlake

Amazondan Nasıl Fi̇yat Farkını Alacağım ?

Geçen amazon germanyden taksitle 8 gb ddr5 ram aldım şimdi ürün 772 tl idi ama yurt dışından geldiği için 60 tl gümrük ile 832 tl ye geldi ertesi gün kargoya verildi dedim bi bakim ürün game garajda 732 tl taksitle 770 e filan geliyo taksitle aldığım için geri iade etmesi zor oluyor onun için...
  5. BixiBlake

HEPSİBURADA'DAN KUPON VAR MI?

İyi forumlar Geçmiş haftalarda hep ilk alışverişe 100 TL'ye 50 tl Merhaba50 kuponu vardi bu kod inaktif olmuş başka kupon var mı varsa da yeni kod ney
  6. BixiBlake

DOLANDIRICIYI NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM

İkinci el laptop satan biri vardi 1 ay önce wpden konuşmuştum dolandırıcı olduğuna inanmamıştım video istesem atıyor filan neyse bugün yine denk geldim ama başka hesaptan paylaşmış yazdım dedim dolandırıcısin sen engel atti başka hesaptan yazdım dedim kesin alıcıyım numara ver dedim numara verdi...
  7. BixiBlake

Öneri AMAZON PRİME LAPTOP ÖNERİSİ

Beyler indirime geçicek olan Gaming Laptop ürünlerini burada paylaşır mısınız ... Rtx 3060 laptop arıyorum ben 20 22 bin bütçem var
  8. BixiBlake

Amazon Nestle çikolatası hakkında soru

Merhaba geçen amazonda nestlenin çikolatası 3,10 tl olmuştu 360 adet paketlisi yani fiyat hatası olsa para iadesi yaparlardı ama şu an ses yok Şimdi baktım fiyatı 2,90 a çekip adet fiyatı yapmışlar sizce ne olur ben 4 adet almıştım 4 tane mi gönderirler yoksa 360x4 mü
  9. BixiBlake

28 Ekim beklenir mi ?

Laptop alacağım şu an piyasalar aşırı yukarda 28 ekimde kdv indirimi gelecekmiş diyorlar hatta bunu A haberden yayımladılar. Sizce ne olur büyük indirimler bizi bekliyor mu? Ayrıca 4 Kasım'da efsane cuma varmış çok yakın tarihler olması iyi inşallah onda da indirimler gelir
Top Bottom