Arama sonuçları: *

1. M

Parolpara + İyzico Kampanyası Hala Geçerli Mi?

Parolpara da ilk alışverişe özel %50 cashback kampanyası şu anda var. İyzico ile ilk alışverişte 200 tl cashback de hala duruyor. Bu iki indirimi hala birleştirebiliyor muyuz?
  2. M

Bilgisayarımı Nasıl Satabilirim?

Mardin'de yaşadığım için şehir içerisinde bilgisayara pek alıcı çıkmıyor genelde. Sarı sitede ise param güvende ile satmaya güvenemiyorum sizce bilgisayarımı nasıl satabilirim? Ayrıca sizce bu pc ne kadara gider? Ekran kartı: gainward ghost gtx1660ti(yaklaşık 5 ay garantisi var) işlemci: ryzen...
  3. M

Bilgisayarım 2. El Olarak Ne Kadar Eder!

Ekran kartı: gainward ghost gtx1660ti(yaklaşık 5 ay garantisi var) işlemci: ryzen 5 2600x Anakart: Biostar a320mh İşlemci soğutucu: dark freezer x123(yaklaşık 19 ay garantisi var) ram: 8+8gb ddr4 ram 450w 80+ bronze psu ve mash kasa Mouse: Darmoshark n3(yaklaşık 20 ay garantisi var) Klavye...
  4. M

Connect Game Güvenli mi?

Connect game üzerinden darmoshark n3 alacağım. Site satın alım sırasında veya satış sonrası destek gibi konularda nasıldır acaba?
  5. M

İtopya Ürün İade/Değişim Raporu

İtopya üzerinden aldığım razer mouse' u garantiye gönderdim ve iade/değişim raporu çıktı. İtopya ile iletişime geçtiğimde ellerinde aynı ürünün stoğunun olmadığını muadili bir ürün ile değişim istiyorsam yetkili servis ile iletişime geçmemi söylediler. Servis bana 2 model önerdi ancak önerdiği 2...
  6. M

Bu mouse İlanı alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-steelseries-rival-3-kablolu-oyuncu-mouse-1094290329/detay İlan bu. Normalde ilanın fiyatı 300tl idi. 270 yapar mısınız diye sordum hemen kabul etti.(Garip geldi bir tık) Ürünün faturası var mı diye...
  7. M

Bu İşlemcinin Fiyatı İyi mi?

Sarı siteden ryzen 5 2600x alacağım fansız bir şekilde. Ürünün kendi fiyatı 1000tl site de 100tl komisyon kesecek fiyat iyi mi?
  8. M

Param Güvende Kargolayan Kişi Farklı Olur Mu

Farkındayım biraz önce de konu açmıştım ancak birşeyi sormayı unuttum. Param güvende ile bir satış yaptım. Hesap babamın adına ürünü ben kargolarsam bir sorun olur mu
  9. M

Sahibinden Param Güvende Kargolama

Merhabalar az önce sahibinden üzerinden param güvende ile bir satış yaptım. Kargo bilgisi olarak bir kod var o kodu kargo firmasına verince adres orada gözükecek bir yanlışım yok değil mi
  10. M

Param güvende ile ilan oluşturma

Az önce sarı sitede ilan oluşturdum. Teslimat seçeneklerinde de param güvende yi işaretledim ancak herhangi bir hesap bilgisi vs. Vermedim. Ne yapmam gerekiyor
  11. M

Ebrar bilgisayar monitörde ölü piksel çıkarsa değişim yapar mı?

Msi optix g241 monitör almayı düşünüyorum çiçek sepeti 'nden satıcısı ise ebrar bilgisayar acaba ölü piksel çıkarsa değişim vs. Yaparlar mı gece olduğu için ulaşamıyorum sabahı beklersem de indirimin bitme ihtimali var.
  12. M

Hepsiburada 50 tl indirim

İyi günler size 3 adet sorun olacak hepsi burada indirimi ile ilgili 1. Hepsiburada 50tl indirimi hala devam ediyor mu? 2. İndirim devam ediyorsa nasıl faydalanabilirim? 3.İndirim kıyafet alışverişlerinde geçerli mi?
Geri