Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Yüksek ve iyi ses veren intercom önerisi

Dostlar kaskın içinde yüksek ses veren basslarıda iyi duyabileceğim bir intercom arıyorum. Var mıdır böyle özellikleri sağlayabilen intercom? Bütçem 2000 bandında.
  2. Berk Atmaca

Sarı Sitedeki adama güvenmeli miyim?

Dostlar selam 2. el ürün satın alıyorum (700tl). Adam aydında ben farklı şehirdeyim. Param güvende açmak istemiyorlar haliyle. Şöyle yazdı. Sizce güvenmeli miyim? Mikrofon alıyorum bu arada.
  3. Berk Atmaca

Laptop almak istiyorum. Mağazalar hakkında ufak bir soru.

Dostlar internetten alacaktım ama peder "Senin elinde bir miktar para var, bir mağazaya gitsek, o parayı önden ödesek ve kalan parayı taksitlendirsek olmaz mı?" dedi. Böyle bir şey yapabiliyor muyuz? Media markt teknosa ya da benzer mağazalarda. Eğer öyle yapabiliyorsak çok iyi olur benim açımdan.
  4. Berk Atmaca

Elektronik sigara önerisi

Dostlar son günlerde aşırı fazla sigara içiyorum. Cebimi epey yakmaya başladı. Hani tek sigara içsem okey şu küçük toplar var mentollü tarzı onlarla içiyorum. Ay sonu ciddi para gidiyor. Şöyle 800tl civarına elektronik sigara arıyorum.
  5. Berk Atmaca

Bir tık ucuza ayakkabı onerisi.

300-400 civarı ayakakbı bulabilir miyim? Düz taban boyle üstü kumaş tarzında olmayan. Varsa link atabilir misiniz? Renk onemli değil ama beyaz ya da siyah tercih ediyorum genelde. Bir de ayakkabıları ben uzun omurlu kullanıyorum 2-3 sene kadar.
  6. Berk Atmaca

Bilgisayarım kaç TL eder?

Ryzen 5 2600 (kutu fatura var) Gtx 760 2Gb (Kutu yok fatura yok) Crucial 8Gb DDR4 3000Mhz Cl15 Red RGB (kutu fatura garanti var) FSP HV PRO 550w 80+ (kutu fatura garanti var) Asus Tuf B450M PRO S (kutu fatura garanti var) 256Gb Apacer AS350 SSD (kutu fatura garanti var) 300Gb Samsung HDD T6...
Top Bottom