Arama sonuçları: *

1. Sheader

Buzdolabı aldım hasarlı geldi

Böyle fiziksel hasarı var Trendyol dan almıştım Merhaba Değerli Müşterimiz, ürün iadesi için, "Siparişleriniz" bölümünden iade talebi oluşturmalı ve ürünü barkoduyla birlikte kargo firmasına teslim etmelisiniz. Ürün bize ulaştığında iade işlemi gerçekleştirilecektir. Keyifli alışverişler...
  2. Sheader

Yurt dışı iphone 14 fiyatı ve birkaç soru

2.5 senedir kullandığım kendi üzerime kayıtlı ip14 256gb pil 78 var bundan imei yi kaldırıp kaça satabilirim bi de bunun üzerindeki kayıtlı imei numarasını ip16 pro cihazına yasal yollar ile aktarabilir miyim
  3. Sheader

Yd iphone 14 satarken nelere dikkat edilmeli

Almanyadan ip14 almıştım 2.5 sene oldu neredeyse kendi pasaportuma kayıtlı bu cihazı satmak istesem bemim imei üzerine kayıtlı olduğu için bi problem çıkar mı ?
  4. Sheader

Bilgisayar hakkında

bilgisayar hakkında
  5. Sheader

PTT ile alıcı ödemeli kargo gönderilir mi

Bir ürün sattım alıcı ödemeyi ibana attı PTT den kargo ücretini alıcı ödemeli şekilde gönderebilir miyim
  6. Sheader

600 tl halısaha ayakkabısı önerisi

600 tl bütçem var üstü olmaz halısaha da kullanmak için ayakkabı bakıyorum slazenger de tam 600 e çeşitler var farklı markalar da varmı ?
  7. Sheader

Uyguna cat veya harley davidson bot nerden alabilirim

https://www.hepsiburada.com/cat-015m100031-colorado-erkek-bot-siyah-deri-p-AYKCATM201500344 https://www.hepsiburada.com/harley-davidson-colmar-erkek-siyah-deri-bot-p-HBV0000092I9N bu ikisini buldum 2.5 fiyat bandında bu tarzda ne alabilirim ?
  8. Sheader

300-400 tl bandında traş makinesi önerisi

Sakal kesmek için arıyorum
  9. Sheader

İtempazar sitesi güvenli mi

Bi film izlemek için netflix hesabı lazım o yüzden böyle bir site buldum burdan bi hesap alsam bi sıkıntı olur mu neticesinde kart bilgilerimi gireceğim
  10. Sheader

Tudors sweat nasıldır

Tudorsun sitesinde sweatlar 400 tl ye düşüyor acaba kalitesi vs. Nasıldır kullanan varmı ?
  11. Sheader

🔥İndirim 5 tane iphone kılıfi 380 TL

Arkadaşlar bir site buldum 5 al 2 öde var bence çok iyi kampanya https://keciaksesuar.com/
  12. Sheader

Televizyon önerisi 15k

15-20 k arasında ekranı büyük ve yüksek çözünürlüklü android internete bağlanabilir youtube , tarayıcı vs. Olan bir televizyon bakıyorum...
  13. Sheader

bana hangi beden olur

BEDEN ÖLÇÜLERİ EN BOY S 55CM 73 CM M 57CM 75 CM L 59 CM 76 CM XL 60 CM 78 CM XXL 61 CM 80 CM yukarıda belirttiğim gibi bir beden tablosu var ben pek anlamadım oversize bir tshırt için bana hangisi olur boy 186 kilo 77 (ayrıca spor yapıyorum yani vucudumun buyuecegını de göz onune almak lazım
  14. Sheader

alışveriş sitelerinde hoşgeldin indirimi varmı

bir şey satın alıcam herhangi bir alışveriş siteinde ilk siprişe falan indirim kodu vs. varmı
  15. Sheader

kablosuz kulak içi kulaklık iade edilir mi

yaklaşıık 1 haftadır haylou t15 kullanıyorum amazondan satın aldım ama iade etmek istiyorum kulak içi oldugu için iade oluyor mu bazı marakalar iade almıyormus hijyen açısından ama amazonda iade et diye bir buton var alırmı sizce (kulaklıgın jelatınlerını falan soydum )
  16. Sheader

badminton raket önerisi

badmintona tekrar başlamak istiyorum eski raketim selex 5303 dü ama yamuldu gene bunun ayarında ne alablirim
  17. Sheader

43 numara outdoor ayakkabısı bana kucuk olur mu

normal spor ayakkabı numaram 44. 43 numara bı outdoor ayakkabı bana olur mu ?
  18. Sheader

sipariş iptal edince hediye kartı tekrar uygulanır mı

az once amazonda 50 tl lik hediye kartım vardı 1 tane sweat aldım ama galıba bedenı yanlıs almısım sıparısı ıptal edıp bastan sıparıs etsem hedıye kartını geri verir mi
  19. Sheader

tonny black guvenılır mı

ınternet sıtesınde 200tl ye treekıng ayakkabı buldum alıcam ancak guvenlı mı yardım edersenız sevınıırım https://www.tonnyblack.com.tr/page.php?act=arama&str=tb030
  20. Sheader

Uygun fiyatlı abur cubur alışverişi

Şu anda amazonda getirde falan kampanya varmı bir miktar alıp depolamak istiyorum
Geri