Arama sonuçları: *

1. krldogukan

trendyol kuponu ile epin alınabilecekmi ?

arkadaşlar bildiğiniz gibi trendyol 50 tl kupon vericekmiş bu kuponu mesela steamde kod almak için yada valorantta kullanabilecekmiyiz ?
  2. krldogukan

Xiaomi mi box s 4k alıcam sizce iyi mi? ?

arkadaşlar bugün yada yarın alıcam sizce nasıl bir sorunu varmı bunun ? https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-medya-oynatici-857648?magaza=jupitergsm&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.9.7
  3. krldogukan

Trendyol iade inceleniyor ?

arkadaşlar trendyoldan bir akıllı kol saati sipariş vermiştim fakat 1 gün sonra bozuldu ve bende iade etmek istedim iademi kargoya verdim ve cuma günü iade incelenmeye başladı ve bugün salı ve hala bir ses soluk çıkmıyor acaba iade kabul edilmedimi yada hala devammı ediyor aranızdan...
  4. krldogukan

Trendyol bozulan ürünü iade etmek ?

arkadaşlar trenyoldan bir ürün almıştım ilk gün çalıştı fakt ertesi gün çalışmadı bozuldu bende iade etmek istediğimi söyledim ve kargoya verdim yaklaşık 3 gündür de iade inceleniyorda takılı kaldı iade etmekte bir ürün bozulduysa iade edilemiyormu sonuçta ben hiç bir şey yapmadım
  5. krldogukan

trendyol inidirim

arkadaşlar bana 50 tl yerine 25 tl vermiş fakat gende kullanamıyorum ürün 130 tl fakat kupon göstermiyor
  6. krldogukan

trendyol iade talebi iptali

arkadaşlar trendyol üzerinden iade talebi oluşturmuştum fakat vazgeçtim nasıl geri iptal ederim iade talebini oluşturduktan sonra 7 gün içinde kargoya vermelisin dedi eğerki vermezsem bir sıkıntı oluşurmu çünkü iade etmekten vazgeçtim
  7. krldogukan

trendyol kargomu nasıl görebilirim

arkadaşalr ben trendyoldan mouse almıştım ve iptal etmek istedim fakat ürün kargoya verilmiş bende bir iade talebi oluşturdum ürün daha elime gelmedi fakat iade talebi oluşturunca kargomun yerini göremiyorum ne yapmam lazım
  8. krldogukan

trendyol iade ?

arkadaşlar ben trendyol üzerinden bir mouse aldım elime daha ulaşmadı fakat ben iade etmek istiyorum sipariş detaylarına baktığımda sürat kargo ile kargoya verilmiş bende bir iade talebi oluşturdum bir kod verdi şimdi benim ye yapmam lazım adam elinde kargo ile geldiğinde iade etmek istiyorum...
  9. krldogukan

papara black kart

arkadaşlar papara black kart a hangi atmlerden para yatırabiliriz
  10. krldogukan

papara kart adres farklı ?

arkadaşlar ben papara kart sipariş ettim fakat adresi 8 sokak aşağısıına gidicekmiş şimdi ben papara müşteri hizmetlerini arasam adresi değiştirirlermi ?
  11. krldogukan

papara mı papara lite mı?

arkadaşlar normalde papara kart alıcaktım fakat 2 tane kart var normal papara kartmı yoksa lite olanmı ? ne farkı oluyor https://www.gittigidiyor.com/diger-her-sey/papara_pdp_510495017...
  12. krldogukan

ininal kart ne kadar keser

arkadaşlar biliyorum ininal ile ilgili çok konu açıyorum özür dilerim ben ininal kartıma tek seferde kaç para yükleye bilirim ve 700 tl yatırırsam kaç para kesilicek toplam ? şimdiden teşekkür ederim
  13. krldogukan

hepsiburada ininal

arkadaşlar hepsiburada dan ininal kart ile alışveriş yapabilrimiyim ininalin limiti 750 tl genede alışveriş yapabilrimiyim
Geri