Arama sonuçları: *

1. E

Tüketici hakem heyeti kararına uygulanmıyor napabilirim

Trendyoldan işlemci aldımkatalog hatası nedeniyle iptal edildi satıcı magicteknoloji tüketici hakem heyetine gittim kazandım ne satıcı ne trendyol ilgileniyor kazanmayı düşünmüyordum satıcı heyete cevap vermemiş otomatik haklı bulmuşlar.ürünü aldığım fiyattan teslimi demişler.Sizce...
  2. E

Hepsiburada tarafından dolandırılmak

2 Hafta önce hepsi buradadan bildirim geldi 5 gram altın alın 500 tl hediye diye katıldım 500 tlyi aldım ama hediye bakiye yüklenmeden Farklı sipariş oluşturup 3 defa iptal ettim diye hesabım alişverişe kapatılmış.hediye bakiyem yüklendi talep oluşturdum.Nasıl kullanıcam diye 500 tlyi...
  3. E

Kargo bedeli iade edilmemesi

İncehesap.comdan Kablo aldım 5 dk sonra vazgeçtim iptal etmek istedim iptal edilmedi kargolandı kargoyu kargoda iptal ettim sonuç 60 tl kargo bedelini iade etmediler.Parasında değilim ama Bu yasal mı Kargoya bile 2 gün sonra verdiler ürünü.İsteseler iade ederlerdi.
  4. E

Kargo dağıtıma çıkmadan iade edildi.

sinerjiden anakart almiştim iptal etti tüketici hakeme şikayet ettim kazandım.ürünü kargoladılar.ilk gün gelmedi 2 ci gün aradım kargo firmasını araç bozuldu yarın kargolanacak denildi.yarın aradım gelip alayım dağıtıma çıkmadıysa dedim çıktı dediler gelmedi cumartesi kesin gelir dediler...
Geri