Arama sonuçları: *

1. Kanye West

DUNK HIGH VS AIR FORCE 1 HIGH VS KD14 CASHMERE

Sırasıyla 1.resimdeki Dunk , 2.Resimdeki KD14 ve 3.resimdeki AF1 High. DUNK 1249 tl , KD14 1569 tl ve AF1 High 1159 tl.
  2. Kanye West

HANGİ KEVIN DURANT 14'Ü ALMALIYIM?

Siyah KD14'ün o kırmızımsı yeri resimlerde açık bir kırmızı ama realde turuncuya çok yakın bir renk olduüunu söylemeliyim. Beyaz KD ise göründüğü gibi mağazasında falan da internettekinden farkı yok.
  3. Kanye West

NIKE KEVIN DURANT 14 2 TANESİNİN ARSINDA KALDIM ( OYLAMA )

Sırasıyla 1 , 2 ve 3. Resimleri kırpmadan attım gözardı edersiniz artık. Resimleri internetten almadım çünkü gerçekte görünenle farklı renklerde olabiliyorlar bazen. 1637440912 Her şeyin altına uyması önemli ben bu yüzden 1. fotoğraftakini tercih ederim. Ama sizin ne düşündüğünüz önemli.
  4. Kanye West

DUNK HIGH SE VS KD14.

Selam. Yakın zamanda ayakkabı almayı düşünüyorum. Tarzlarım da Jordan ya da Air Force gibi sade ayakkabılar oluyor veya KD14 tarzı basket ayakkabıları oluyor. Dunk ile KD14 arasında kaldım. Dunk alsam Casual takılmam gerekir. Ama ben basket oynayan adamım. KD14 alsam avantajıma gelir fakat ikisi...
  5. Kanye West

İKİ ADET KEVIN DURANT 14 ARASINDA KALDIM!

Merhaba. Yakın zamanda KD 14 almayı planlıyorum. İki KD14 arasında kaldım. Sizin de fikrinizi almak istedim. Bana kırmızı KD14 diğer KD14'e göre sade geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Geri