Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Yardım Hepsiburada teslim etmediği siparişimi iptal etti (Sorun gönderen firmadanmış)

Hepsiburada teslim etmediği hepsijet kargonun gelmediği ürünü teslim edilemedi beyan ederek siparişimi iptal etti. Aynı günün sabahında çalışanlardan biri beni aradı birkaç kargomun gecikeceğini şikayetçi olmamamı rica etti, kasım ayı indirim dönemi olduğu için anlayışla karşıladım ancak...
  2. thepublicman

Öneri 100. yıla özel Gümüş Hatıra Para Satışa Çıktı 5050 TL

https://emagaza.darphane.gov.tr/turkiye-cumhuriyeti-nin-100-yili-gumus-hatira-parasi/413 Fiyatı yüksek gelebilir ancak yanlış görmüyorsam ağırlığı 150 gram. Koleksiyon yapan arkadaşlar ilgilenebilir.
  3. thepublicman

Akakçe arama yaptığımda fiyatlar gözükmüyor?

Sizde de böyle mi hangi kategoriye girip baksam fiyatlar yok ana sayfada olan ürünlerin fiyatını görüyorum sadece
  4. thepublicman

Yardım Sony PS5 Dualsense God Of War Ragnarök Edition Satın Alan Aranıyor

Selam arkadaşlar bu oyun kolunu bir haftadır arıyorum vatana ve gecenin bir saati mediamarkt'a gelmiş ama hemen bitirmişler 3-4 gündür de D&R mağazalarına gelmiş ama internet üzerinden bu ürün hiç satışa çıkmadı D&R üzerinden ürün stoğunu Ankara'da arayacağım ama D&R stokları kontrol edebilmemiz...
Top Bottom