Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım A101'den ALDIĞIM GOFRET KÜFLÜ ÇIKTI BEN BUNU NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

Arkadaşlar herkese merhaba okul çıkışı arkadaşla a101den gofret aldık şansa gözüme gofretin iç kısmı çarptı baktığımda gofret küflenmişti, arkadaşın gofrette de aynı sorun mevcuttu. Bu durumu nereye şikayet etmeliyim ? Ürünün tarihinde vs. de de sorun yoktu zaten fotoğraflarda görüldüğü üzere.
  2. SucukEkmek

🔥İndirim Philips G314 Kablolu Işıklı Optik Oyuncu Mouse 89,99₺ + 20 TL UÇUÇ KUPON

https://www.n11.com/urun/philips-g314-kablolu-isikli-optik-oyuncu-mouse-1584761?magaza=elmacik 20 tl uçuç kupon ile 69.99a alabilirsiniz, nays cart curt varsa daha da düşer.
  3. SucukEkmek

Yardım Teknobiyotik MX4 Termal Macun Alınır mı?

Arkadaşlar arkasaşla ortak termal macun alcaz belirttiğim siteden mx4 alınır mı?
  4. SucukEkmek

Yardım Bu Kargo Bugün Şubeye Gelir mi?

1692862943 Normalde bugün gelmesi lazımdı ancak gelemedi, yarın da evde değilim. Şubeyi arıyorum açmıyor aras kargonun ana merkezini aradım orda da gün içinde arayın falan dediler
  5. SucukEkmek

Bu Kargo Firması Neden Böyle Bir Şey Yapmış?

Arkadaşlar kargo Kayseri'ye gelecek İstanbul'dan çıkıp Adana'ya gitmiş adana Kayseri'den daha uzak niye Adana'ya gitmiş gerek yoktu ki boş yere yakıt yakmışlar
  6. SucukEkmek

Aras Kargo Yarın Dağıtıma Çıkar mı?

Arkadaşlar n11 üzerinden kulaklık aldım, dün akşamüstü yola çıktı. Kargo İstanbul/Üsküdar'dan Kayseri/Develiye gelecek. (800 KM) Yarın dağıtıma çıkar mı. Aras kargonun sitesinde 600 km üstü 2 günde gelir diyor. Yarın 2.gün, ancak tahmini teslimatta 25 ağustos gösteriyor. Sizce yarın dağıtıma...
  7. SucukEkmek

Yardım Almış olduğum kulaklığın satıcısı sıkıntı oluşturur mu?

Merhaba arkadaşlar n11 üzerinden KAZANBILISIM satıcısından Gamepower fujin aldım, satıcıdan yana biraz korkuyorum açıkcası çünkü bi n11 kendi satsa daha çok güvenebilirdim ancak satıcı farklı olunca ister istemez kuşkulanıyorum. Acaba sorun olur mu satıcının 10 üzerinden 10 puanı var n11...
  8. SucukEkmek

Yardım Sizce doğru bir karar mı verdim?

Arkadaşlar 9 ay taksitle gamepower fujin aldım. Ancak kulaklık 9 ay gitmez arıza yapar vs. diye korkuyorum sizce iyi mi yapmışım?
  9. SucukEkmek

Çözüldü✓ N11 ÖDEMEMİ İPTAL ETTİ ANCAK KREDİ KARTIMDA ÖDEME İPTAL EDİLMEMİŞ

Arkadaşlar 1 saat önce 9 taksitle kulaklık aldım, ancak şimdi mail geldi ödemen alınamadı diye ancak n11de de iptal olmamış mobil bankacılıktada ödeme gözüküyor ordan da silinmemiş ne yapmam lazım acil yardım
  10. SucukEkmek

Yardım Taksitli alışveriş yapacağım

Arkadaşlar taksitli alışveriş yapacağım aylık 106 TL'den 950 tl alacak ama güvenli ödede tam fiyatı çıkıyor benden 106 tl alması gerekmiyor mu? 1692547744 950 tl çeker mı arkadaşlar işlemi yapsam?
  11. SucukEkmek

Yardım Acil bakarmısınız KAZANBILISIM güvenli mıdır?

Arkadaşlar gamepower fujin alınır mı? Bu satıcıdan alacağım acil yardım lazım. 1692545527 Arkadaşlar acilen almam lazım YOK MU BİLEN 1692545592 Up up up up up up 1692545690 Arkadaşlar buradan alışveriş yapabilir miyim? 1692545785 Arkadaşlar sipariş vermek üzereyim n11den alacağım güvenilir mı?
  12. SucukEkmek

Bu sistem kaça gider?

İmzamdaki kasa kaça gider arkadaşlar?
  13. SucukEkmek

Yardım Topluca Steam Random Key Nereden Alabiliriz?

Arkadaşlar shopier üzerinden dijital ürün satışı yapan bir tanıdığım var ancak steam random key satışı yapmaya başlamak istiyor nereden topluca alabilir? 1691159920 Up up up up up
  14. SucukEkmek

Yardım ZİNCİRWEAR SAKIN BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN DOLANDIRIYORLAR

ZİNCİRWEAR Arkadaşlar önceki konumu bilenler bilir bu üçkağıtçılar dolandırıcı sakın alışveriş yapmayın.
  15. SucukEkmek

Yardım SANIRIM DOLANDIRILIYORUM NE YAPMAM LAZIM?

Arkadaşlar https://www.zincirwear.com/ üzerinden sipariş verdim 22 Temmuz'da 2 4 iş günü içinde kargo dediler ancak 1.5 hafta oldu hala kargo yok şu an şirkete de ulaşamıyorum bakmıyolar mesajlara daha önce bir kaç gün önce kargonuz şubede dediler şubeyle görüştüm bize gelmedi dediler kargo...
  16. SucukEkmek

Öneri Saç Spreyi Önerir misiniz?

Arkadaşlar önerebileceğiniz kullanıp memnun kaldığınız saç spreyi önerir misiniz?
  17. SucukEkmek

Yardım HB Premium Nasıl İptal edilir ?

Arkadaslar 1 TL'ye hb premium aldim da nasil iptal ederim bunu heryere baktim olmiyo
  18. SucukEkmek

Yardım Yurti̇çi̇ Kargo Hakkinda

Arkadaslar param guvende ile bir urun sattim urunu yurtici kargo ile yollayacagim daha once hep ptt ile yolladim ancak bu kez degisiklik olsun diye yurticini sectim, soru su ki bana bu subeden kargo geliyor ancak buraya kargo verebilir miyim ? Ayrica alici nota ekstra bir yer daha soyledi onu da...
  19. SucukEkmek

Yardım ahmetmardin.net Güvenilir mi ?

Arkadaşlar https://ahmetmardin.net/product/xiaomi-note-10s-128gb/ alacağım, acaba bu siteden alsam sorun olur mu ? ürünlerin YD olduğunu biliyorum ancak alınca telefoncuda 100 200 TL'ye imei attırsam olur mu ?
Top Bottom